"Rock'n'Riga" spēlēs "Tanku dūre" un "Jūdas graši" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Herberts Verpakovskis

Sestdien, 26.decembrī, R'n'R uzstāsies sen nespēlējušas grupas Tanku Dūre un Jūdas Graši. Šis būs eksperimentāls atkalapvienošanās koncerts abām grupām un ļoti iespējams, ka grupas turpinās koncertēt arī nākotnē. Koncerta sākums plkst. 23.

Savukārt trešdien, 23.decembrī, R'n'R uzstāsies apvienība "Mozart's Revenge" kopā ar draugiem. Grupā spēlē arī izjukušā kolektīva "Junk" dalībnieki. Sākums plkst. 23.

Paralēli svētku noskaņai turpinās balsojums par Soloģitāristu dueļu 2.sezonas kandidātiem. Balsot var www.rocknriga.lv, no vienas IP adreses var izdarīt tikai vienu balsojumu. Šā brīža līderis ir Alvis Bernāns ar 320 balsīm. Sezonā piedalīties varēs tikai 16 lielāko balsojumu ieguvēji. Ārpus 16nieka šobrīd ir Mārcis Vasiļevskis, Artjoms Četverikovs, Jānis Turlajs, Lauris Rozenbaks, Ēriks Krapivins, Āris Ozols un Mārtiņš Upenieks.

Jau ziņots, ka 2.sezonas uzvarētājs balvā saņems kompānijas B.C.Rich ģitāru, kura ir leģendārā "Slayer" ģitārista Kerija Kinga (Kerry King) paraksta modelis.

R'n'R atgādina - ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu