Skrastiņš piespēlē, Krosbijam karjeras rekords

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Latvijas hokeja valstsvienības aizsargs Kārlis Skrastiņš šorīt agri pēc mūsu laika NHL meistarsacīkstēs ar rezultatīvu piespēli palīdzējis Kolorādo "Avalanche" komandai izcīnīt uzvaru pār Sentluisas "Blues". Tajā pašā laikā jaunu karjeras rekordu ar sešiem rezultativitātes punktiem sasniedza Sidnijs Krosbijs.

Kolorādo "Avalanche" šorīt savā laukumā vispirms nedaudz pamocījās ar NHL pastarīšiem Sentluisas "Blues" un pēc tam svinēja pietiekami pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

"Lavīnai" tas bija 15. panākums sezonā un otrais pēc kārtas, kas ar 32 punktiem Rietumu konferencē pagaidām gan dod tikai devīto vietu.

Spēles rezultātu pirmajā periodā atklāja vieskomandas spēlētājs Džamals Meijers, bet otrajā trešdaļā viss nostājās savās vietās. Vispirms pa vieniem vārtiem guva "Avalanche" kapteinis Džo Sakiks, pēc tam izcēlās slovāku izcelsmes hokejists Pols Štjasnijs un visbeidzot čehs Milans Hejduks pēc Kārļa Skrastiņa piespēles panāca jau 3:1 par labu mājiniekiem.

Punktu uzvarai trešajā trešdaļā pielika Pjērs Turžons.

Skrastiņš pret "blūzmeņiem" nospēlēja 19 minūtes un 20 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, nobloķēja vienu pretinieku raidīto ripu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Slovāku vārtsargs Peters Budajs atvairīja 25 no 26 "Blues" komandas metieniem.

Pitsburgas "Penguins" vakar savā laukumā ar 8:4 uzvarēja Filadelfijas "Flyers", un par šā mača varoni kļuva Kanādas hokeja jaunā zvaigzne Sidnijs Krosbijs, kas guva vienus vārtus un piecreiz rezultatīvi asistēja saviem partneriem. Tas ir jauns Krosbija NHL karjeras rezultativitātes rekords.

Divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles krieva Sergeja Gončara kontā, bet vēl pa vienai ripai "Flyers" būrī "iedzina" Raians Melouns, Kriss Torbērns, Marks Reči, Mišels Kvelē un Džordans Stāls.

Kārtējo uzvaru svinēja NHL līdervienība Anaheimas "Ducks", kas šorīt izbraukumā ar 2:1 pārspēja Atlantas "Thrashers". Abus vārtus uzvarētājiem guva soms Tēmu Selane, bet zaudētājiem izcēlās viņa tautietis Niko Kapanens.

"Ducks" šobrīd ir pārliecinoši NHL līderi ar 56 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu