Muzeju naktī Liepājā varēs spēlēt novusu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. maijā starptautiskajā akcijā «Muzeju nakts» Liepājā iesaistīsies daudzi radoši cilvēki, organizācijas un iestādes. Šogad akcijā piedalās arī uzņēmums «Novus Novuss» un atvērtais birojs «Novus S» Graudu ielā 34. «Paver durvis novusa vēsturei» – ar šādu aktivitātes piedāvājumu uzņēmums ir pieteicis savu starptautiskajā akcijā «Muzeju nakts» Liepājā, lai padarītu daudzveidīgāku šo skaisto pasākumu. Paredzēts atklāt izstādi, kas vēsta par novusa spēli Latvijā un citur pasaulē, tā vēsturisko attīstības gaitu, interesantiem faktiem un fotoattēliem.

Uzņēmuma vadītājs Džoefs Česters lūdz liepājnieku palīdzību fotoizstādes veidošanā. Lai īstenotu savu ideju par izstādi, liepājnieki aicināti iesaistīties un dalīties ar saviem fotoattēliem un interesantām ziņām, kas atspoguļo novusa spēlēšanas tradīcijas Liepājā. Tie var būt fotoattēli, sacensību afišas, diplomi utt.

«Muzeju naktī būs iespēja pašiem pirmajiem pabūt fotoreportāžas izstādes atklāšanā. Paralēli izstādei būs iespēja pašiem iemēģināt spēkus novusa spēlē, iepazīties ar moderniem novusa galdu dizaina risinājumiem un pašas «NOVUS S» telpas darbības mērķiem, iecerēm un nākotnes perspektīvām,» pastāsta idejas autors.

Kopš marta sākuma Liepājā, Graudu ielā 34 aktīvi darbojas «NOVUS S» veikals, kurš ne tikai piedāvā daudzfunkcionālus novusa spēles galdus, bet ikdienā darbojas kā atvērtais birojs, nedēļas nogalēs pārtopot par novusa spēles zāli.

«NOVUS S» birojs ir ieinteresēts līdzdarboties pilsētas kultūras pasākumu norisēs, tāpēc uzņēmums aicina visus iesaistīties un iesūtīt bildes, kuras atspoguļo novusa spēli 20. gadsimtā. No iesūtītajām bildēm tiks izveidota fotoreportāžas izstāde par novusa spēles vēsturi, kura būs skatāma jau 2016. gada «Muzeju nakts» ietvaros Liepājā.

Ar fotogrāfijām «NOVUS S» veikalā gaida ciemos Liepājā, Graudu ielā 34, kur pacienās ar tēju, kamēr notiks atnesto bilžu skenēšana. Arī elektroniski bildes varat iesūtīt e-pastā: info@novusnovuss.eu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu