Pašmāju elfi un hobiti pulcējas grandiozā jaunās Hobita filmas pirmizrādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

10. decembrī k/t Kino Citadele notika «Kinoblogeri piedāvā» īpašais pirmizrādes seanss ilgi gaidītajam «Hobita» triloģijas noslēgumam «Hobits: Piecu armiju kauja», uz kuru pulcējās Viduszemes kvēlākie fani Latvijā. «Hobits: Piecu armiju kauja» ir trešā, noslēdzošā daļa episkajai filmu triloģijai, kas uzņemta pēc britu rakstnieka Dž.R.R. Tolkīna pasaulslavenā fantāzijas romāna «Hobits» motīviem

Režisors Pīters Džeksons un kompānija darīja visu, lai «Hobits: Piecu armiju kauja» piešķirtu jaunu nozīmi gan vārdam «episks», gan mūsu attieksmei pret visu «Hobitu» triloģiju, bet Kinoblogeri parūpējās par to, lai arī seanss būtu atbilstošs, pulcējot filmas cienīgu atbalstītāju armiju — Kinoblogeru draugi UniCon.lv sagādāja satriecošu priekšnesumu Viduszemes stilā (Kostīmi! Fantāzija! Cosplay!), kinoblogeris Sergejs Musatovs detalizēti izstāstīja par grāmatas un filmu tapšanas vēsturi, un pirmo reizi «Kinoblogeri piedāvā» seansu vēsturē atkārtoti tika nodrukāti Harija Grundmaņa pirmo divu «Hobitu» plakāti, kopā ar pavisam ekskluzīvo noslēdzošās daļas plakātu.

Svinības paspilgtināja īsta Hobitu kūka no filmas fanes Etherianas, kuru tā pagatavoja īpaši šim pasākumam.

Kūka
Kūka Foto: Mārtiņš Otto

Neiztika arī bez konkursa un lieliskām balvām no Kinoblogeru lieldraugiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu