Turpinās pieteikšanās konkursam "Sony Jazz Stage 2008"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl līdz 2008. gada 15. janvārim norit jauno džeza mākslinieku pieteikšanās konkursam, kurā paredzētas divas nominācijas - "Jazz Vocal" un "Jazz Drums". Konkursa fināls notiks 7. un 8. martā Rīgas Kongresu namā.

2008. gada konkurss būs īpašs ne vien ar jaunu nomināciju, proti, “Jazz Drums” un jaunu un talantīgu mākslinieku piedalīšanos, bet arī ar pazīstamās ASV bundzinieces Terijas Lines Karingtones (Terri Lyne Carrington) uzstāšanos un klātbūtni žūrijas locekļu sastāvā. Karingtone savā karjerā ieguvusi neskaitāmas balvas un atzinības, tostarp divas "Grammy" nominācijas par soloalbumu "Real Life Story" (1989) un kā producente Diānas Rīvzas (Diane Reeves) albumam "That Day".

Konkursa balvu fondā – naudas prēmijas EUR 3200 apmērā, iespēja piedalīties festivālos “Kaunas Jazz”, “Pori Jazz”, “JazzKaar”, “Rīgas Ritmi” un konkursos “Nomme Jazz”, „Jazz Voices” un “Lady Summertime” Somijā, kā arī uzstāties „Nardis Jazz Club” Turcijā.

„Sony Jazz Stage” organizē fonds „Mūsdienu mūzikas centrs” sadarbībā ar kompāniju „Sony”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu