Mirusi aktrise Britānija Mērfija (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

32 gadu vecumā Losandželosā mirusi amerikāņu aktrise Britānija Mērfija (Brittany Murphy), kas ievērību guvusi tādās filmās kā "Clueless" un "8 Mile".

(papildināts ar divām pēdējām rindkopām)

Rietumu prese ziņo, ka aktrise mirusi 20.decembra rītā no sirds apstāšanās, par to pirmā ziņoja bulvārpreses ziņu lapa TMZ un vēlāk apstiprināja ziņu kanāls CNN.

Tiek ziņots, ka aktrisi, guļot bezsamaņā dušā, atradusi viņas māte. Pēc mediķu ierašanās, aktrise nogādāta slimnīcā, kur pasludināta par mirušu.

Populārais slavenību blogeris Perezs Hiltons savā mājas lapā kā iespējamo nāves iemeslu min narkotikas, tiesa, aktrises nāves apstākļi vēl tiks papildus izmeklēti. 

Britānija Mērfija pirmos lielos panākumus guva kopā ar aktrisi Alīsiju Silverstoni filmā "Clueless", vēlāk filmējusies tādās filmās kā "Don't Say a Word","Sin City", "8 Mile" (kopā ar reperi Eminemu) u.c. Aktrise ierunājusi arī animācijas seriāla "King of the Hill" varones Luanes balsi.

Par aktrisi sēro viņas vīrs kopš 2007.gada - Saimons Mondžeks (Simon Monjack).

Losandželosas policija uzsākusi izmeklēšanu, un jau svētdienas pēcpusdienā policisti ieradās nelaiķes mājā, lai veiktu provizorisko nopratināšanu, tomēr ar reportieriem atteicās runāt. Mērfijas menedžeris nav atbildējis uz ziņu aģentūras AP reportieru zvaniem.

Lai arī nekāda sīkāka informācija par aktrises nāves apstākļiem netiek atklāta, Losandželosas apgabala Kriminālizmeklēšanas biroja direktora vietnieks Eds Vinters norādījis, ka, visticamāk, viņa nomirusi dabiskā nāvē.

 

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu