Eimijas Vainhausas vīrs izlaists no cietuma (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājs Eimijas Vainhausas vīrs Bleiks Fīlders-Sivils trešdienas vakarā izlaists no cietuma, kur viņš izcieta sodu par uzbrukumu kroga īpašniekam un mēģinājumu to apslēpt.

Fīlderam-Sivilam par 2006.gadā notikušo uzbrukumu un mēģinājumu uzpirkt upuri un cietušos Londonas tiesa jūlijā piesprieda 27 mēnešu cietumsodu. Sprieduma pasludināšanas brīdī viņš jau deviņus mēnešus bija atradies cietumā.

Avoti britu izklaides industrijā vēsta, ka Fīldera-Sivila pirmstermiņa atbrīvošanas nosacījumi paredz, ka viņam nekavējoties jāiestājas rehabilitācijas klīnikā.

Apsūdzētā advokāts tiesā jūlijā apstiprināja, Fīlders-Sivils ir atkarīgs no narkotikām un vēlas atradināties no šīs atkarības.

Divdesmit četrus gadus vecā "Grammy" balvas laureāte un 26 gadus vecais Fīlders-Sivils apprecējās ASV Floridas štata pilsētā Maiami 2007.gada maijā. Tā paša gada novembrī viņš tika arestēts un kopš tā laika atradās apcietinājumā.

Kopš sava albuma "Back to Black" izdošanas 2006.gadā Vainhausa kļuvusi par starptautiski atzītu zvaigzni. Pagājušajā gadā albums ieguva "Grammy" balvu.

Pēdējā laikā viņas muzikālo karjeru aizēnojušas vēstis par uzdzīvi, narkotiku lietošanu, problēmām ar policiju un vētrainajām attiecībām ar Fīlderu-Sivilu. Tomēr, kā šonedēļ ziņo britu prese, Vainhausas jaunā albuma tapšanā tomēr vērojams zināms progress. To apgalvo ierakstu kompānijas "Universal" vadītājs Lusians Greindžs.

Iepriekš tika ziņots, ka Eimija gada laikā spējusi radīt tikai pāris pusgatavu dziesmu, tomēr "Universal" pārstāvis intervijā radiostacijai BBC 6 Music pastāstīja, ka viņš jau ir dzirdējis vairākus demoierakstus, kā arī dziesmu akustiskās versijas, kuras Eimija nospēlējusi viņa darba kabinetā.

"Tas, ko es dzirdēju, bija satriecoši. Es ticu viņai kā cilvēkam un kā māksliniecei," izteicies "Universal" boss.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu