Muzeju nakts arī Bauskas pilī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Muzeju nakts» norisināsies 21.maijā, akcijas moto šogad ir koncentrēts vienā vārdā – «Durvis». Bauskas pils muzejs, kas jau trīspadsmito gadu aktīvi piedalās šajā akcijā, par pasākuma devīzi izvēlējies rindas no M.Čaklā dzejoļa: «Durvis, durvis... Un aiz katrām durvīm – burvis. Ko viņš tur bur?»

No plkst. 19:00 apskatei būs atvērtas Bauskas pils vēstures un interjeru ekspozīcijas, izstādes «Tērps un rotas Kurzemes hercogistē 1562 – 1620», «Bauskas pils - militārs nocietinājums», «Bauskas pils dekoratīvo akmens kalumu kolekcija» un Normunda Brasliņa un Pauļa Postaža darbu izstāde «La Primavera».

Bauskas pils muzeja durvis tiks slēgtas plkst. 23:00, lai skatītāji varētu pulcēties jaunās pils pagalmā, kur plkst. 23:00 tiks atvērti vārti uz brīnumu pagalmu.

PROGRAMMA

19:00 – 23:00 Apmeklētāju apskatei atvērtas Bauskas pils vēstures un interjeru ekspozīcijas, izstādes «Tērps un rotas Kurzemes hercogistē 1562 – 1620», «Bauskas pils - militārs nocietinājums» un «Bauskas pils dekoratīvo akmens kalumu kolekcija».

19:00 – 23:00 Normunda Brasliņa un Pauļa Postaža darbu izstāde «La Primavera».

23:00 Noslēpumainā brīnumu pagalma vārtu atvēršana.

23:00 - 23:30 Brīnumu pagalms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu