«Mazais dakterītis» - vīzija par nākotnes medicīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Biznesa augstskolas Turība izdevniecība piedāvā lasītājiem jaunu grāmatu «Mazais dakterītis», kas ir mūsdienīgs fantastikas un populārzinātniskas rokasgrāmatas sajaukums. Daktera Dītriha Grēnemeiera (Dietrich Grönemeyer) vīzija par nākotnes medicīnu ir radījusi īstu sensāciju grāmatu lasītāju vidū. Vācijā grāmata īsi pēc iznākšanas kļuva par īstu bestselleru.

Ļoti zinātkārs, bet pavisam parasts 12 gadus vecs zēns Nanolino kopā ar lasītāju dodas prātam neaptveramā ceļojumā pa cilvēka ķermeni, izpētot to no iekšpuses – no galvas līdz papēžiem. Vienkārši un saprotami jauno lasītāju paaudzei autors izskaidro, kā rūpēties par savu veselību un ķermeni, prast pareizi izmantot medicīnas sasniegumus un nekādā gadījumā neaizmirst vecmāmiņu gudrības par zāļu tēju brīnišķīgajām spējām. Fantastiski krāšņos attēlos ikviens var apbrīnot cilvēka ķermeņa skaistumu. Autora vēstījums – cilvēka interesēs ir jāapvieno augstās tehnoloģijas un dabas dziednieciskais spēks ar mūsdienu medicīnu.

«Mazais dakterītis»
«Mazais dakterītis» Foto: publicitātes

Grāmata kļuva tik neticami populāra jauno lasītāju vidū Vācijā, ka daudzus gadus ar lieliem panākumiem tiek rīkotas bērnu-jauniešu vasaras tematiskās nometnes. Pēc D. Grēnemeiera grāmatas motīviem Vācijā ir uzvests mūzikls ar tādu pašu nosaukumu. Vienlaicīgi ar grāmatas iznākšanu latviešu valodā Vācijā uz ekrāniem iznāk 3D pilnmetrāžas multfilma par Nanolino neticamajiem piedzīvojumiem.

Tagad arī lasītāji Latvijā var doties šajā ceļojumā, uzzinot interesantā un aizraujošā veidā par pašu svarīgāko – mūsu veselību!

«Izcilais vācu ārsts saprotamā valodā izskaidrojis sarežģītus medicīnas terminus bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem. Tiešām lieliski!» Žurnāls «Stern».

No vācu valodas tulkojusi Sandra Skuja.

www.turiba.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu