Uzmanību bērni! Ziemassvētku vecīša adrese

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Šajā pirmssvētku laikā Latvijas Pasts īpaši aicina arī Latvijas mazos iedzīvotājus neaizmirst nosūtīt vēstuli Ziemassvētku vecītim, bet bērnu vecākus - pārliecināties, ka uz vēstules norādīta precīza Ziemassvētku vecīša adrese un uzlīmētas atbilstoša nomināla pastmarkas, lai vēstule veiksmīgi sasniegtu adresātu, portālu Apollo informēja Agija Tērauda, VAS Latvijas Pasts sabiedrisko attiecību speciāliste. 

Adventes laiks ir īstais brīdis, lai bērni savas dāvanu vēlmes izklāstītu vēstulē Ziemassvētku vecītim. Tomēr Latvijas Pasta darbinieki ik gadu apstrādā arī tādas vēstules, kurām nav norādīts adresāts, norādītā adrese nav precīza, kā arī vēstules nav apmaksātas - uz tām nav uzlīmētas atbilstoša nomināla pastmarkas. Neatbilstoši noformēto vēstuļu skaits iepriekšējos gadus sasniedzis pat 100 vienību; diemžēl šādas vēstules Latvijas Pastam nav iespēju virzīt tālāk.

Lai bērnu vēlmes nokļūtu līdz Ziemassvētku vecīša dzirdīgajām ausīm, Latvijas Pasts atgādina Ziemassvētku vecīša adreses Latvijā, Somijā un Krievijā, kā arī norāda, kāda nomināla pastmarka jālīmē, nosūtot vēstuli uz attiecīgo valsti.

Vienkāršu vēstuli Ziemassvētku vecītim Latvijā var nosūtīt, uz vēstules uzlīmējot pastmarku ar nominālvērtību Ls 0,35, Santa Klausam Somijā un Salatēvam Krievijā - uzlīmējot pastmarku ar nominālvērtību Ls 0,50.

Čaklāko bērnu vēstules Latvijas Pasts jau ir izsūtījis un turpina izsūtīt uz Ziemassvētku vecīša birojiem. Savukārt tos bērnus, kuri vēl nav paguvuši savu svētku vēlmi iečukstēt vecītim ausī, aicinām nosūtīt viņam sirsnīgu vēstulīti, norādot precīzu adresi un uzlīmējot atbilstoša nomināla pastmarku.Ziemassvētku vecīša adrese: Ziemassvētku vecīša birojs, Smiltnieki, Ziemupe, Vērgales pagasts, Pāvilostas novads, Latvija LV-3463Santa Klausa adrese: Santa Claus Arctic Circle 96930 Rovaniemi Finland

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu