Mūzikla "3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi" pēdējā izrāde

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien plkst. 13 VEF Kultūras pilī notiks mūzikla "3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi" pēdējā izrāde šajā sezonā.

Muzikālās izrādes "3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi" idejas, dziesmu un libreta autore ir Laila Ilze Purmaliete, bet režisors ir Juris Rijnieks.

Uzvedumā gudro Pūci tēlos lieliskās balss īpašnieks Niks Matvejevs, bet slaveno Cūkmenu atveidos pats AS "Latvijas Valsts meži" personāžs Cūkmens.

Skolēnu un dzīvnieku lomās iejutīsies "Jauno zvaigžņu teātra" spožākie aktieri - Arta Jēkabsone, grupas "PeR" dalībnieks Pēteris Upelnieks, Rihards Andris Bērziņš, Emīls Mangulis, Valts Bērziņš, Letīcija Kalniņa, Linda Libere, kā arī Maija Rozenberga un popgrupas "Rīgas akmentiņi" bērni.

Lugas sižets ir saistīts ar populāro pasaku "Trīs sivēntiņi". Purmalietes versijā trīs sivēntiņi ir par rukšiem pārvērsti zēni. Zēni, atbraukuši ar klasi ekskursijā uz mežu, neklausa skolotājas brīdinājumus un visus atkritumus izmētā pa mežu. Cūkmens zēnus pārvērš par sivēniem, un nu viņiem sākas dramatiski un aizraujoši piedzīvojumi, kuru laikā viņi iepazīstas ar meža zvēriem - viltīgo lapsu Nelliju, naivo vilku Nātanu, zaķiem, gudro pūci Burdaru.

Izrādē būs gan pakaļdzīšanās ar īstiem kvadracikliem, gan noslēpumi un pārpratumi.

Mūzikla "3 sivēntiņu jaunie piedzīvojumi" scenogrāfs ir Uģis Bērziņš, izteiksmīgo tērpu māksliniece - Danuta Ābele, horeogrāfi - Inna Jēkabsone un Deniss Tumakovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu