Emma Bantone izmežģījusi potīti (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spice Girls dalībniece Emma Bantone otrdien pēc koncerta Lasvegasā izmežģījusi potīti un bija spiesta pārvietoties ar kruķiem.

Tomēr dziedātāja cer uz strauju atveseļošanos un ir pārliecināta, ka trauma neietekmēs viņas priekšnesumu Spice Girls turnejas pirmajā Lielbritānijas koncertā, kas notiks jau šosestdien „O2” arēnā Londonā.

Tikmēr Bantones kolēģei Viktorijai un viņas vīram futbolistam Deividam Bekhemam vakars pēc koncerta Lasvegasā izvērtās krietni patīkamāks. Britu tabloīdi ziņo, ka otrdien pēc koncerta Bekhemu pāris devās uz Lasvegasas striptīzklubu "Spearmint Rhino", kur noskatījās trīs stundas ilgu priekšnesumu.

Atgādinām, ka Spice Girls dalībnieces Džerija Halivela, Melānija Brauna, Melānija Čisholma, Emma Bantone un Viktorija Bekhema 2000.gadā aizgāja katra savu ceļu, taču šogad paziņoja par apvienošanos, lai dotos "atvadu" koncertturnejā, kurai jāsākas decembrī.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu