Priecīgas cepures priekpilniem cilvēkiem!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Happy Ulula ir Latvijā ar mīlestību ražotas cepures lieliem un maziem. Darbība sākās 2011.gadā, kad īpašniecei Diānai Rijniecei piedzima meita un viņa meklēja interesantu un jautru cepuri mazajai. Kad neizdevās tādu atrast, nolēma - jāgatavo pašai.

Un tā pamazām uzņēmums ir audzis, tagad klientiem piedāvājot ne tikai cepures visām sezonām, bet arī īpašas zeķes, šalles un tauriņus.

Kopš pirmās Happy Ulula cepures rašanās ir noiets pieredzes ceļš - cepures papildinātas, uzlabotas un pielāgotas klientu vēlmēm. Visas Happy Ulula cepures ir veidotas, lai izkrāsotu ikdienu.

Happy Ulula tulkojumā nozīmē - priecīgā pūce, un tieši tādas ir cepures - priecīgas, krāsainas un šā rudens/ziemas sezonas jaunums - drošas. Rudens/ziemas cepurēs ir iestrādāti atstarojošie elementi, tādējādi gan lieli, gan mazi cepuru nēsātāji ir īpaši pamanāmi diennakts tumšajā laikā.

Foto: Publicitātes foto

Gada nogalē Happy Ulula piedāvā īpašu Patriotisko produktu līniju. «Patriotiskā produktu līnija man pašai ir mīļa un īpaša, jo es un mana ģimene esam ar Latviju sirdī. Nolēmu - šī sajūta jādāvā arī citiem caur to, ar ko nodarbojos,» teic Diāna.

Šogad pirmo gadu piedāvājam arī ziemas cepures - tikpat priecīgas, siltas un drošas kā citas, turklāt ar augstas kvalitātes flīsa oderi, kas nosedz bērna kaklu.

Foto: Publicitātes foto

«Katra Happy Ulula cepure ir gatavota ar labām domām un sajūtām, lai tās nēsātājam būtu ne tikai laba sajūta, bet arī prieks. Prieks, starp citu, ir arī apkārtējiem - cepures nevar nepamanīt un tās izraisa smaidus. Šo gadu laikā ir izveidoti vairāk nekā divi simti dažādu cepuru modeļu, par to ir liels prieks . Modeļi tiek papildināti, ņemot vērā klientu vēlmes, gadalaiku un prieka krāsas.»

«Vienmēr cenšos būt nepārtrauktā mijiedarbībā ar klientiem un viņu vēlmēm, ticu, ka tas palīdz gan uzlabot produktu, gan arī piešķir veicamajam darbiņam pievienoto vērtību» teic Diāna.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd Happy Ulula darbība sākusi pamazām paplašināties - produktus var iegādāties vairākos veikalos: Kumode t/c Spice Home, Mazputniņš Rīgā, Miera ielā 19, Minikid.lv, Rozes bode Teātra ielā 4, Vecrīgā, kā arī uzņēmuma interneta veikalā.

Es esmu par prieku dzīvē un pozitīvām sajūtām, to arī cenšos nodot citiem caur Happy Ulula!

Pievienojies Happy klubam arī Tu! Choose to be Happy - Choose Happy Ulula!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu