Fotogalerija: «Cabaret Allez»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Kabarē ir kā patvērums, lai kaut uz mirkli izdotos aizmukt no pasaules steigas, noņemt ikdienišķo vienaldzības masku un kļūt par romantiķi, vientuļu sapņotāju. Bet arī šajā vidē dominē attiecību modeļi, pie kuriem esam pieraduši un kuri liekas pašsaprotami mums, cilvēkiem. Kas notiek tad, ja šajā skaņu, smaržu un piesātināto emociju vidē kāds izaicina uz izvēli: turpināt, kā iestudēts, vai atvērties jauniem apvāršņiem, noticēt bērnišķīgiem sapņiem?

Jau četrus gadus decembrī «Sapņu fabrika» pārtop par teatralizētu restorānu kabarē gaisotnē. Producentu grupa «Virus Art» veido īstās kabarē tradīcijās balstītu koncertuzvedumu ar īpašu mūziku un horeogrāfiju, saistošu sižetu un krāšņiem tērpiem.

Šogad publikai tiek piedāvāti divi jauni koncertiestudējumi: decembrī — «Cabaret Allez!», bet janvārī kabarē pasaule tiks sapludināta ar 20. gadsimta sākuma krievu kroga atmosfēru vakaru sērijā «Cabaret.ru».

Solisti kopā ar 40 skatuves māksliniekiem sagādā ne vienu vien pārsteigumu un atmiņā paliekošu brīdi. Skatītāji, kuri ir apmeklējuši iepriekšējos «Cabaret» vakarus, zinās, ka arī jaunajā iestudējumā jābūt gataviem uz provokācijām un nekad nevar zināt, kurš no klātesošajiem pēkšņi kļūst par kabarē zvaigzni!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu