"Nautilus" sērija "Ozone Inspiration"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 8.decembrī, klubā "Nautilus" notiks Bogdana Tarana pasākumu sērijas "Ozone Inspiration" beigu pasākums, TVNET informēja kluba pārstāvis Viktors Bukults.

Bogdans Tarans, kuram pieder absolūtais pasākumu apmeklētības rekords mūsu valstī, ir viens no populārākajiem un ievērojamākajiem "house" mūzikas pārstāvjiem Baltijā.

Kluba "Nautilus" vadība norādīja, ka, uzaicinot valsts prominentāko "house" mūzikas zvaigzni Taranu, "Ozone Inspiration" radījis jaunus kvalitatīvus "house" mūzikas pasākumu standartus Latvijā.

Tarana "Ozone Inspiration" pasākumu sērija sniedz aktīviem ballīšu cilvēkiem iespēju izbaudīt oriģinālo dizainu un luminiscējošo "Ozone Inspiration" atmosfēru.

Bukults norādīja, ka "Ozone Inspiration" ir interesants notikums Latvijas klubu kultūrā. Ar to strādājuši ievērojamākie klubu scēnas pārstāvji gandrīz divu gadu gaitā. Pērn "Inspiration Tour" pasākumus apmeklēja vairāk nekā 14 000 Rīgas iedzīvotāju un viesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu