Biļešu iepriekšpārdošana uz filmu "Likteņa ironija 2"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš trešdienas kinoteātrī "Coca Cola Plaza" var iegādāties biļetes uz populāro padomju jaungada komēdijas "Likteņa ironija vai Vieglu garu!" turpinājumu - "Likteņa ironija 2".

Filma "Likteņa ironija 2" kinoteātrī "Coca Cola Plaza" būs skatāma no 21.decembra.

Režisora Tiumura Bekmambetova veidotajā filmā "Likteņa ironija 2" galvenajās lomās - populārie mūsdienu Krievijas aktieri Konstantīns Habenskis un Sergejs Bezrukovs. Epizodiskās lomās piedalās arī aktieri no oriģinālās filmas - Andrejs Mjagkovs, Barbra Briļska, Aleksandrs Širvindts, Jurijs Jakovļevs.

Kopš Vecgada vakara, kad Žeņa Lukašins satika savu Nadju, ir pagājuši 30 gadi. Taču kopdzīve viņiem nav izdevusies. Viņi atgriezās katrs savā līdz šim ierastajā dzīvē. Abiem piedzimuši bērni - zēns un meitene.

Otrajā filmā tiks atkārtoti oriģinālfilmas sižeta pagriezieni, tikai šoreiz viss notiks ar Žeņas un Nadjas bērniem - varoņa pārlidojums no vienas pilsētas uz otru, adrešu sakritība un negaidītas tikšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu