Ilga Reizniece gatavojas kļūt par vecmāmiņu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja latviešu folkgrupa "Iļģi" būtu nolēmusi 25 gadu jubileju svinēt dienā, kad tika sniegts pirmais koncerts, tā vadītāja Ilga Reizniece uz skatuves kāptu ar kruķu palīdzību, jo 21. aprīlī viņa dziedēja lauztu kāju un grupas jubileju atzīmēja šaurā lokā Mencendorfa namā.

Pieticīgas svinības izvēlētas ne jau kājas dēļ. Ilga atzīst, ka koncertturneja ir ļoti dārga padarīšana, kas pašiem nav bijusi pa kabatai. Ar apvienības "Rain Project" gādību tomēr nolemts, ka "Iļģi" ir pelnījuši jubilejas koncertus, bet sezonā, kurā grupa ar šādu nosaukumu iederas vislabāk,?— veļu laikā (iļģi = veļi). Pēdējais turnejas koncerts notika piektdien Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

"Iļģu" jubilejā "Vakara Ziņas" pamanīja, ka Ilga Reizniece drīz kļūs par vecmāmiņu. Proti, viens no Ilgas četriem dēliem, Latvijas Televīzijas žurnālists Dīvs Reiznieks koncertu apmeklēja kopā ar "Impro" sporta pasākumu organizētāju Inesi Krūmiņu. Pāris pēc dažiem mēnešiem kļūs par vecākiem. Runā, ka vedību dziesmas, kurām topošie vecāki koncertā aktīvi dejoja līdzi, tiks skandinātas arī pašu godos. Dīvs un Inese par nākotnes plāniem gan tuvāk stāstīt nevēlējās. Dīvs pat izmantoja draudzeni, lai paslēptos. "Vakara Ziņas" jau rakstīja, ka abi iepazinās pirms diviem gadiem Portugālē, pateicoties Latvijas futbolistu un futbola fanu aktivitātēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu