Romantiskā veidā bildināta dziedātāja Laura Raila! Apskati skaisto gredzenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Nedēļas nogalē dziedātāja Laura Raila piedzīvoja savas dzīves romantiskāko mirkli, viņas mīļotais vīrietis, uzņēmējs, burātājs Ņikita Lakstīgala to bildināja. Pāris jau šogad plāno apprecēties.

Laura stāsta, ka kopā ar Ņikitu ir jau divus gadus, sākoties attiecībām, palēnām viņa saprata, ka Ņikita ir viņas īstais vīrietis. Dziedātāja novērtēja uzņēmēja dzīves uzskatus un to, kā viņš izturas pret sievieti.

Foto: facebook.com

«Mīļotais mani bildināja laikā, kad viesojāmies pie draugiem. Runājām par draugu kāzām, un te pēkšņi Ņikita nozuda no visiem un atgriezās ar kastīti rokās. Viss notika kā palēninātā filmā, Ņikita nometās uz viena ceļa un lūdza manu roku, biju apmulsusi, priecīga un aizkustināta, ļoti smaidīga... un teicu JĀ,» priecīgi stāsta Laura.

Pāris par kāzām jau bija runājuši un pēc bildinājuma izlēma, ka vēlas šim jautājumam pieķerties nopietnāk un jau šajā gadā apprecēties.

«Manuprāt, visstiprākā mīlestība veidojas palēnām, tā nav kaisle, ar ko daudzi jauc mīlestību, mīlestība ir tad, kad esi blakus gan priecīgos, gan grūtos brīžos, kad bez jebkādiem nosacījumiem dod otram skaistas emocijas, mīlestība māca ar otru rēķināties, otru sargāt un vienkārši blakus justies labi, cauri visiem dzīves līkločiem,» sajūtās dalās Laura.

Foto: Facebook

Kāzu plānošana netraucē dziedātājai strādāt, šobrīd Laura cītīgi plāno jauno vokālistu un ansambļu konkursu «Popfestjūrmala», kur dalībnieki varēs iegūt iespēju ierakstīt dziesmas profesionālā studijā, nofilmēt videoklipu, ceļot uz Stokholmu un dziedāt uz prāmja, fotografēties fotosesijās, kā arī savā īpašumā iegūt mikrofonu un citas balvas.

Raila žūrijā aicinājusi mūzikas speciālistus, tautā pieredzējušus un iemīļotus māksliniekus - Viktoru Zemgalu, Normundu Pauniņu un Jenny May.

Konkurss palīdz jaunajiem vokālistiem attīstīties un virzīties uz savu sapni.

www.popfestjurmala.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu