Parisa Hiltone uzņems dokumentālu filmu pati par sevi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Uz laiku ballīšu karaliene Parisa Hiltone bija nozudusi no sarkanā paklāja pasākumiem un viņas vietu ieņēma realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, bet viss tūlīt mainīsies. Parisa ir nolēmusi atgriezties un to izdarīs īpašā veidā, uzņemot dokumentālo filmu pati par sevi.

Informācija par šādu dokumentālo filmu parādījās Kannu kino festivālā, kad filmu kompānija «XYZ Films» meklēja projektam pircējus Eiropas valstīs.

Filmēšanu plānots sākt jau vasarā, tā balstīsies galvenokārt uz intervijām ar ballīšu karalieni un viņas stāstiem par to, kā gūt panākumus, kā panākumi ietekmē cilvēka attīstību, un atklās, kā tas ir - dzīvot publisku dzīvi.

Nevar aizmirst faktu, ka zvaigzne veltīs vairākas minūtes, stāstot, kā viņas izveidotais tēls, interese par modi ietekmējusi citas pasaules sievietes.

Filmas režisors Parisu Hiltoni salīdzina ar Merilinu Monro, jo, gluži kā aktrise, arī Parisa ir skaista, populāra visā pasaulē un nesaprasta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu