"Cīņas klubā" uzvar Mofo (87)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Desmitajā TV šovā "Cīņas klubs" 12. decembra vakarā LNT, LMK un Radio SWH tiešraidēs skatītāju balsojumā pirmo vietu ieguva grupa Mofo ar dziesmu "Lielveikals".

Mofo finālā sacentās ar grupu Double Faced Eels, kas skatītāju balsojumā palika otrajā vietā.

Mofo balvā ieguva mājas kinozāli no „Latvijas Muzikālās līgas” atbalstītāja „Pioneer” un simbolisko „Cīņas kluba” čempiona jostu, kas garantē iespēju piedalīties „Latvijas Muzikālās līgas” superfināla šovā 2008. gada 13. janvārī.

„Latvijas Muzikālās līgas” ģenerālsponsors „OKarte” abiem „Cīņas kluba” finālistiem dāvāja iespēju revanšēties boulinga zālē.

Šovā piedalījās arī Imants Daksis un Dj Roberts Lejasmeijers, taču neguva gana lielu skatītāju atbalstu, lai piedalītos finālā.

Līdz ar Mofo iekļūšanu „Latvijas Muzikālās līgas” superfinālā noskaidrots tā dalībnieku sastāvs. 13. janvārī LNT, LMK un Radio SWH tiešraidē par gada populārākās dziesmas titulu sacentīsies arī Igo un „R.A.P.” ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, „SuperHuman” ar kompozīciju „Jau tā”, „Dzelzs Vilks” ar dziesmu „Balerīna”, Ainars Virga ar skaņdarbu „Ja tu mīli”, Dons ar dziesmu „Tukšums”, „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”, Andris Ērglis un grupa „Cacao” ar dziesmu „Ripoja akmens”, ēnas ar "Neprātīgais" un Elli U ar dziesmu „Ice”.

Par īpašu pārsteigumu pēdējā „Cīņas klubā” parūpējās tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš, negaidīti iekļaujot fināla cīņā piecus iepriekšējos raidījumos otrajās vietās palikušos mūziķus, kuri, viņuprāt, ir pelnījuši piedalīties finālā. Ar tiesnešu spriedumu finālā piedalīsies Intars Busulis un „Melo – M” ar dziesmu „Ghostbusters”, „Astro ´n´ Out” ar dziesmu „Tici sev”, „Putnu balle” ar kompozīciju „Labais āķis”, Goran Gora ar skaņdarbu „Swim, Robert, Swim” un Imants Daksis ar dziesmu “Esība smaržo”.

„Latvijas Muzikālās līgas” superfinālā visu noteiks tikai skatītāju balsojums.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (87)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu