Izpūtējs ar ļoti skaistu motociklu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slovēnijā ir tāda kompānija Akrapovič, kuras galvenā specializācija ir dažādu izplūdes sistēmu ražošana gan motocikliem, gan automašīnām. Tagad šī kompānija, lai plašajai pasaulei lieku reizi atgādinātu par savu eksistenci, sadarbībā ar slovēņu Dreamachine Motorcycles ir uzbūvējusi aizraujošu izplūdes sistēmu, kas savaldzinās daudzus jo daudzus motorizēto divriteņu fanus. Ja godīgi, vienaldzīgi nepaliks arī tie, kam motocikli kā transportlīdzekļu suga ir diezgan vienaldzīgi.

Par Full Moon (pilnmēnesi) nodēvētā motociklu izplūdes sistēma patiesībā ir vienā eksemplārā eksemplārā uzbūvēts, konceptuāls motocikls, kurš lieliski iederētos jebkurā zinātniskās fantastikas filmā periodam par nākamajiem, teiksim piecdesmit gadiem.

Ja palūkojas uz šo izstrādājumu, tad jebkas, kas tapis Discovery kanāla raidījumā Orange County Choppers darbnīcās, ir masveidā ražoti standarta motocikli.

Akrapovič un Dreamachine Motorcycles izstrādājums, kura nosaukums ir cieši saistīts ar milzīgo (30 collas) priekšējo riteni, plašās virsbūves dēļ drīzāk līdzinās automobilim nekā motociklam. Tā radniecību ar divriteņiem nodod riteņu skaits, stūres mehānisms un dzinēja novietojums braucējam tieši starp kājām.

Motors, starp citu, ir visai nopietns - tā darba tilpums ir 1542 kubikcentimetri, un to piegādā kompānija S&S. Tas ir tas pats uzņēmums, kas ar V2 dzinēju apgādā britu kompāniju Morgan, kad tai ienācies kārtējais pasūtījums pēc trīs riteņu automobiļa, atzīmē TopGear.com.

Bez īsta motora Akrapovič saviem slovēņu kolēģiem no Dreamachine Motorcycles ir palūdzis Full Moon apgādāt ar keramisko bremžu sistēmu, automātisko stūres sistēmu un hidraulisku sistēmu, kas nosēdina auto, kad tas apstājas, un līdz ar to ļauj atteikties no neglītās kājiņas ar atsperi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu