Pēkš, pēkš "pīlītes" NHL dīķī!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau 21. uzvaru sezonā ir izcīnījusi šobrīd "karstākā" NHL komanda Anaheimas "Ducks", kas šorīt agri pēc Latvijas laika savā laukumā atstāja sausā Našvilas "Predators".

Divus vārtus gūstot Anaheimas kluba simbolam somam Tēmu Selanem un savus vārtus neskartus nosargājot Žanam Sebastiānam Žigēram, "Ducks" šorīt ar 4:0 uzvarēja "Predators".

Ar 48 punktiem "pīles" joprojām ir ne vien pārliecinošas līderes Rietumu konferencē, bet par četriem punktiem apsteidz arī labāko austrumu komandu Bufalo "Sabres". Pēdējie gan aizvadījuši par trīs spēlēm mazāk.

Pa vieniem vārtiem "Ducks" labā guva Raiens Geclafs un Kriss Kunics, bet Žigērs atvairīja 21 pretinieku metienu, un tā viņam bija 25. sausā spēle karjerā.

Citu spēļu rezultāti: Vašingtonas "Capitals" - Otavas "Senators" 6:2, Ņūdžersijas "Devils" - Monreālas "Canadians" 2:1 OT, Dalasas "Stars" - Fīniksas "Coyotes" 3:0, Edmontonas "Oilers" - Karolīnas "Hurricanes" 3:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu