Sporta deju festivālā Baltic Grand Prix 2014 sacentīsies pasaules labākie dejotāju pāri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. un 21. decembrī Ziemassvētku noskaņās notiks krāšņais sporta deju festivāls Baltic Grand Prix 2014. Rīgā viesosies vairāk nekā 1200 dejotāju pāru no 40 pasaules valstīm un 4 kontinentiem.

Profesionāli dejotāji emocijām bagātās sacensībās cīnīsies par godalgotām vietām, iesācēji spers savus pirmos soļus uz deju grīdas un piedalīsies savās pirmajās sporta deju sacensībās.

Skatītājiem būs iespēja klātienē vērot sacensību finālus un atmiņā paliekošus paraugdemonstrējumus, kurus sniegs Tango Argentino un Boogie Woogie pasaules vadošie deju pāri. Šogad muzikālo pavadījumu sacensībās spēlēs Dave Benton & Perfect Band no Igaunijas.

Festivāls sāksies jau 19. decembrī. Par uzvarētāju tituliem trīs dienās uz trim atsevišķiem deju laukumiem vairāk nekā 70 dažādās vecuma un klašu grupās sacentīsies vairāk nekā 1400 deju pāri. 20. un 21. decembrī sacensību norisei visas dienas garumā varēs sekot LMT televīzijā, bet festivāla finālsacensības būs iespēja vērot arī tiešraidēs LTV 7.

20. decembrī - Pasaules čempionāts junioriem standartdejās un 13. Rīgas domes kauss standartdejās. Deju paraugdemonstrējumi.

21. decembrī - aizraujošas pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās, kā arī 1. reizi festivāla un Latvijas sporta deju vēsturē profesionālie dejotāji ar Eversheds Bitāns atbalstu sacentīsies par pasaules Super Grand Prix Standard tituliem.

Prieka asaras, pārdzīvojumi, spilgti priekšnesumi un krāšņi tērpi - tas viss un vairāk – sporta deju festivālā Baltic Grand Prix 2014.

Biļetes Biļešu Paradīzes kasēs un internetā:

Vairāk informācijas:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu