Viktorijas Bekhemas nepildītie solījumi (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar "Spice Girls" turneju Viktorijas Bekhemas jeb Posh Spice bijušajai skolotājai būs jāgaida vēl ilgāk, līdz popzvaizne atradīs laiku apmeklēt "Laine Theatre Arts College" skolu Sarejā, kur Viktorija savulaik apguva dziedāšanu un dejošanu.

"Viktorija reiz solīja ierasties uz izlaidumu un pasniegt absolventiem diplomus. Togad viņa nevarēja ierasties fotosesijas dēļ. Varbūt kādreiz viņa tomēr atbrauks," cer koledžas vadītāja Betija Laina. "Viņa bija diezgan laba stepa dejotāja un ļoti motivēta skolniece," atceras Posh Spice skolotāja.

"Spice Girls" papildinājušas savu Ziemeļamerikas turnejas grafiku ar vairākiem koncertiem. Līdzās papildkoncertam Ņujorkas Medisonskvērgārdenā 18. februārī paziņots par vēl sešiem koncertiem janvārī un februārī ASV un Kanādā.

Atgādinām, ka populārā deviņdesmito gadu britu popgrupa "Spice Girls" gada sākumā oficiāli paziņoja par apvienošanos un pasaules turneju. Piecu sieviešu grupa šobrīd ir pēdējais papildinājums garajā atkal kopā sanākušo popgrupu virknē.

Savas neilgās karjeras laikā "Spice Girls" pārdeva 55 miljonus albumu, un tādi singli kā "Wannabe" un "Say You''ll Be There" ieņēma pirmās vietas popmūzikas tabulās visā pasaulē.

Tomēr 1998.gadā, četrus gadus pēc "Spice Girls" izveidošanas, tās dalībniece Džerija Halivela pameta grupu. Pārējās dalībnieces arī aizgāja katra savu ceļu pēc pēdējā albuma "Forever" izdošanas 2000.gadā.

Visas viņas sāka vairāk vai mazāk veiksmīgu solokarjeru, taču jau kopš izjukšanas visu laiku nerimās baumas, ka kādu dienu viņas atkal sanāks kopā.

Kopš tā laika tabloīdos visbiežāk parādījies Viktorijas Bekhemas vārds; tas gan nav saistīts ar viņas panākumiem mūzikā, bet pateicoties viņas vīram futbolistam Deividam Bekhemam un regulārai pasaulslavenu dizaineru modes šovu apmeklēšanai.

Savukārt Melānija Brauna pazuda no sabiedrības acīm uz ilgāku laiku, taču šogad atkal nonāca preses slejās, kad sāka skaļu tiesas prāvu ar Holivudas aktieri Ediju Mērfiju, kurš atteicās atzīt, ka ir viņas jaundzimušā bērna tēvs.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu