Valters Krauze: Viņa mani izvēlējās!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Māmiņu diena ir pagājusi, bet tas nemaina «STV Pirmā!» maija noskaņu un vēlmi stāstīt aizkustinošus stāstus «Es lepojos ar savu mammu», un šovakar televīzija aicina uz jaunu tikšanos. Šie stāsti atklāj to, ko, iespējams, tik daudzi jūt pret savām mammām, lai arī ne vienmēr to pauž skaļos vārdos. Šajā reizē mīlestības jūtās pret savām mammām dalīsies mazā Diāna, kā arī Artūram ir savs stāsts par mammu. Bet kamaniņu braucēja Ulla Zirne un TV raidījumu vadītājs Valters Krauze dalīsies savās jūtās un mīļumā pret savām mammām.

Ulla Zirne, atceroties bērnību, stāsta, ka ļoti daudz laika pavadījusi ar mammu, jo visur esot ņemta līdzi. Tīņu gados, kad ikvienam liekas, ka esi pats gudrākais, tad gan domājusi - ko tā mamma tur saka! Ulla priecājas, ka tas laiks ātri pagājis, un tagad abas ar mammu esot ļoti labās attiecībās. Ulla apgalvo, ka zina - mammai vienmēr varēs uzticēties un droši var saukt mammu arī par draudzeni. Viņas ar mammu daudz ko darot kopā - gan sportojot, gan bieži vakaros izejot paelpot svaigu gaisu. Kā Ulla atzīst, viņa redz, cik ļoti mamma lepojas ar viņu, un tas savukārt liek novērtēt un lepoties ar to, cik laba un forša ir viņas mamma.

TV raidījumu vadītājs Valters Krauze atklāj, ka daudzi bērni nemaz nav izbaudījuši ko tādu, kas atmiņā no bērnības ir Valteram. Proti, mamma viņiem ar brāli lasījusi pasakas priekšā tēlu balsīs. Skolas laikā skatoties, kādas citiem klasesbiedriem mammas, esot licies, ka viņa mamma ir ļoti stingra. Starp saviem draugiem, kolēģiem un paziņām Valters arī redzējis ļoti daudzas labas mammas, bet Valtera mamma, kas ir ļoti būtiski, - viņu izvēlējās, kaut varējusi to nedarīt. Un par to, atklāti pauž Valters, savai mammai un tēvam Jurim visu mūžu varot būt pateicīgs. Kaut arī viņš nav piedzimis viņu ģimenē, piecu gadu vecumā vecāki sākuši viņu saukt par savu bērnu. Valters uzskata, ka zināmā mērā esot savas mammas modelis. Jo mamma, atnākdama no laukiem, izdarījusi visu - mācījusies, paralēli strādājusi, godam audzinājusi viņus ar brāli un arī rūpējusies par pašas māsām un brāļiem. No mammas Valters iemācījies turēt vārdu un neuzņemties to, ko nevar paveikt. Par kopīgām lietām runājot, kā mīļus kopā būšanas mirkļus Valters min kopīgus ceļojumus, kad kopā aizbraucot tālu tālu un tad ar mammu ik pa brīdim «atrunā atpakaļ» dzīvi. Savai mammai Valters novēl veselību un, lai arī viņš atzīstas, ka nav mācējis pateikt, cik tieši mammu mīl un uzticas un kāpēc, kādreiz tomēr būšot saruna arī par to.

Arī mazā Diāna ar lepnumu dalās ar «STV Pirmā!» skatītājiem, kāda ir viņas mamma. Viņām abām ar mammu esot katrai sava tāfele, uz kuras krāsojot un, kad Diānas mamma ir priecīga, tad abas kopā braucot kaut kur un darot kaut ko, un Diāna mammu ļoti klausot. Diānas mammītei mati esot citādi, biškiņ rozā krāsā, un, kā stāsta Diāna, viņas mamma visu laiku pucējas un pati esot smuka. Pat ja nekad nekrāsošoties, tāpat mamma būšot smuka. Savukārt Artūra mamma vienmēr par viņu parūpēsies, atradis laiku, un viņa vienkārši esot forša mamma, kura iemācījusi viņam arī dažas dzīvē noderīgas lietas. Artūrs gribētu, lai mamma paliek tikpat gādīga, kas, viņaprāt, noteikti nekad nemainīšoties, un Artūrs mammai velta galvenos vārdus, sakot, ka viņu mīl!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu