Laimē kalendāru Rallijs Latvijā 2015!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atbildot uz trim vienkāršiem jautājumiem par ralliju Latvijā, Tev ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt fotogrāfu Raimonda Volonta un Jāņa Asara radīto kalendāru Rallijs Latvijā 2015.

Uz kalendāra vāka redzama Mārtiņa Sviļa ekipāža, kas ka pirmā Latvijā iemēģinājusi Ford Fiesta R5 (aktuālākā rallija tehnika Eiropas rallija trasēs). Citā mēnesī skatāma rallija «Liepāja» (Eiropas čempionāta posms) starta atmosfēra. Īpaši izcelti 2014.gada Latvijas rallija sezonas laureāti. Rallija faniem plānot nākošā gada rallija sezonu palīdzēs kalendārā atrodamie Latvijas un pasaules rallija čempionāta posmu datumi.

Konkurss turpināsies līdz 15.decembra vakaram, kad noskaidrosim tos trīs laimīgos pareizo atbilžu autorus, kuri no 16.decembra kalendārus varēs saņemt TVNET redakcijā Brīvības ielā 214m, piektajā stāvā (ieeja pa 2.kāpņutelpu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu