Muzikālā izrāde bērniem "Kā baltā pasakā..."

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris RīBēJa MuTe ielūdz svinēt baltus Ziemassvētkus, skatoties muzikālu izrādi “KĀ BALTĀ PASAKĀ...”

Valda Zilvera mūzika, Viļa Plūdoņa dzeja. Scenārijs – Baiba Šteina, režija - Roberts Ligers, režisora asistenti - Anna Šteina un Dace Geidmane, scenogrāfija un tērpi - Rita Missūne. Izrādē piedalās - Chilly, Cash, Kristaps Krafte, “Zelta sietiņš” dejotāji, “Momo” dziedātāji.

Skatītājs VEF Kultūras pilī tiek ievests baltā sniega pasaulē, vispirms veicot baltus darbus baltās darbnīcās, izbaudot ziemas priekus baltos slidkalniņos, līdz nonāk Lielajā zālē, kur sākas Ziemassvētku piedzīvojums uz skatuves – muzikāla izrāde „Kā baltā pasakā...”. Viļa Plūdoņa dzeja iedzīvojas dzīvespriecīgā, baltā Ziemassvētku stāstā: divi brālēni dodas ciemos pie vecmāmiņas sagaidīt Ziemassvētkus. Ceļā viņi sastop daudz Viļa Plūdoņa dzejas personāžu – mīļus meža un pilsētas iemītniekus.

Ko mums nozīmē Ziemassvētki - dāvanu kaudzes un svētku spožumu? Vai arī iespēju aizbraukt pie vecmāmiņas uz laukiem un kopā cept piparkūkas? Kur slēpjas Ziemassvētku burvība?

Muzikālā izrāde veidota interaktīva, iesaistot skatītājus. Sarīkojuma 1. daļas - Balto darbu un prieku režisore - Anita Sproģe.

Izrāde notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2): 13. decembrī pl. 15.00, 14. decembrī pl. 11.00 un pl. 14.00, 22. decembrī pl. 15.00 un pl. 18.00, 23. decembrī pl. 11.00 un pl. 14.00

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 2,00 – 4,00. Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 5 līdz 13 gadiem. Laipni aicināti pieteikties arī bērnudārzi un skolas – katram pedagogam, kurš atved uz teātri grupiņu vai klasi, ieeja bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu