BK "Ventspils" iekļūst Izaicinājuma kausa nākamajā kārtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa turnīra otrdienas spēlē izcīnīja Latvijas basketbola klubs "Ventspils", kas izbraukumā ar rezultātu 79:78 apspēlēja Ungārijas komandu Pakšas "Atomeromu" un iekļuva sacensību nākamajā posmā. Uzvaru nesošo tālmetienu pēdējās sekundēs realizēja Bojans Bakičs.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 26 gūtajiem punktiem bija Stīvens Grejs, bet ar 21 punktu un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Artūrs Bērziņš.

Savukārt "Atomeromu" labā 27 punktus guva Lorenco Viljamss.

D apakšgrupas kopvērtējumā pēc šīs spēles D "Ventspils" ar četrām uzvarām atrodas pirmajā vietā, tai ar trīs panākumiem seko"Ņižņij Novgorod", "Himik" komanda izcīnījusi divus panākumus, bet "Atomeromu" basketbolisti tikuši pie vienas uzvaras.

Eiropas Izaicinājuma kausā šosezon kopumā piedalās 32 komandas, kas sadalītas astoņās apakšgrupās, pa četrām katrā.

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu