"Bilanebila Party" - 14. decembrī klubā "PULSē"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir pienācis decembris, un tuvojas šā gada noslēdzošie "Bilanebila Party" pasākumi, no kuriem pirmais ir sagaidāms šā gada 14. decembrī klubā "Pulsē".

Šā pasākuma organizatori ir sagādājuši publikai virkni pārsteigumu: pirmais – pasākuma galvenie viesi būs dīdžejmeitenes Over-X un Baravika.

Viņu uzstāšanās būs pasākuma īpašā odziņa, jo, kā zināms, dīdžeji sievietes no saviem kolēģiem dīdžejiem vīriešiem atšķiras ar īpaši izsmalcinātu un jūtīgu mūzikas izpratni. Otrs pārsteigums – no plkst. 23 līdz pusnaktij jūs gaida īpašs iesildošais mikss italo-disco stilā dīdžeja SC izpildījumā.

Un trešais pārsteigums – aizejošā gada labāko elektronisko mūziku, kā arī virkni muzikālo jaunumu spēlēs "Bilanebila" pasākumu rezidenti dj Cute un Maxim Perepeliza. Viņu izpildījumā atskanēs kvalitatīva un emocionāla minimal/tech house, techno un breakbeat mūzika. Pasākuma muzikālo vibrāciju spektrs - no deep/tech house, italo-disco līdz techno, minimal techno, electro un breakbeat mūzikas.

Informācija par pasākuma viesiem

Over-X – viena no cienījamākajām un pazīstamākajām dīdžejēm Latvijā, kura savu dj karjeru sāka 2000. gadā. Deviņdesmito gadu beigās viņa pievērsās drum&bass mūzikai un pēc neilga laika jau pati sāka spēlēt klubos, brīvdabas un masu pasākumos dažādās Latvijas pilsētās. 2002. gadā aizbraukusi uz ASV, Over-X iepazinās ar Headrush Records dalībniekiem un drīz vien kļuva par vienu no viņiem. Tam sekoja rezidence vienā no Ņujorkas klubiem „Bar B” Manhetenā. Viņa ir spēlējusi arī vecākajā ikmēneša drum&bass pasākumā ASV – „Konkrete Jungle” Ņujorkā, kā arī vairākās citās ASV pilsētās. 2003. gadā Over-X apceļoja Rietumeiropu, uzstājoties Austrijā, Beļģijā un Vācijā kļūstot par Junglistic-Sistaz pārstāvi. No 2004. līdz 2006. gadam viņa spēlēja lielākoties Austrumeiropas valstīs – Krievijā, Ukrainā, Polijā, Baltkrievijā, Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Savas karjeras sākumā Over-X deva priekšroku drum&bass smagajai un tumšajai pusei, spēlējot drum&bass ar industrial, hardcore un noise elementiem. Šodien Over-X spēles spektrs aptver gan vieglus un gaišus, saulainus un melodiskus, gan arī ritmiskus un smagus drum&bass skaņdarbus. 2007. gada sākumā Over-X nolēma nedaudz pamainīt savu mūzikas stilu un sāka arī bieži spēlēt new school techno un minimal techno mūziku. “Bilanebila Party” Over-X uzstāsies ar speciālu techno/electro setu.

Baravika – jauns augošs talants, apvienības “Fuck For Friendship” slepenais ierocis. No viņas sagaidāms eklektisks sets progressive/tech un minimal stilā.

SC – plaši pazīstams techno dīdžejs no apvienības „Ritmika”.

Tiekamies piektdien, 14. decembrī, klubā „Pulsē” (Rīga, Citadeles, 2)! Sākums plkst. 22:00!

Ieejas maksa: 4 Ls Ar flaijeri: 3 Ls

Papildu informācija: http://www.klubspulse.lv/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu