Bovijs bija plānojis filmēties seriāla «Tvinpīka» turpinājumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Haris Goazs nesenā intervijā izteicies, ka britu rokmūziķis Deivids Bovijs neilgi pirms nāves plānojis filmēties kulta seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») turpinājumā. Bovijs spēlēja aģentu Filipu Džefriju filmā «Twin Peaks: Fire Walk With Me», kas iznāca 1992. gadā. Režisora Deivida Linča seriāls tika demonstrēts no 1990. līdz 1991. gadam.

55 gadus vecais Goazs, kurš spēlēja oriģinālajā seriālā un filmā, intervijā laikrakstam «Dallas Morning News» atklājis, ka Bovijs bija iecerējis atkārtot lomu seriāla jaunajā sezonā, kas iznāks nākamgad.

Kā jau ziņots, seriālā atgriezīsies galvenās lomas - Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera - tēlotājs Kails Maklahlans, kā arī oriģinālo sezonu aktieri Deivids Duhovnijs, Rejs Vaiss un Šerilina Fenna.

Pavisam jaunajā sezonā piedalās 217 aktieri.

Jaunpienācēju vidū ir aktieri Maikls Cera un Amanda Seifrīda, industriālā roka grupas «Nine Inch Nails» dalībnieks Trents Reznors, Džesika Šora, Džeina Levija, Ešlija Džada un Ričards Čamberleins.

Linčs un scenārists Marks Frosts esot izveidojuši vienu garu scenāriju visai sezonai. Tas tiks uzņemts kā filma, bet pēc tam sadalīts sērijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu