Ralfs Upmanis "Ejam vingrot!"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā sabiedrības lielu interesi par veselīgu dzīvesveidu un turpinot sēriju “Veselības bibliotēka”, apgāds “Jumava” laiž klajā otro Ralfa Upmaņa vingrošanas grāmatu, kas šoreiz ir paredzēta gan cilvēkiem, kas jau nodarbojas ar vingrošanu un dara to arī vienatnē, gan tiem, kas nemīl sportot un cieš no liekā svara problēmām.

Grāmatā piedāvāts plašs vingrojumu komplekss, kas palīdz uzturēt formā savu ķermeni, tikt vaļā no liekā svara un saglabāt labu garastāvokli. Vingrojumu apraksti tiek papildināti ar ilustratīvu materiālu. Autors norāda kļūdas, kādas visbiežāk tiek pieļautas vingrojot, un dod padomus, kā no tām izvairīties.

Atšķirībā no citām šajā grāmatā uzsvērts, ka vēlamos rezultātus var panākt, tikai apvienojot vingrojumu kompleksu ar pareizu uzturu. Grāmatā liela uzmanība tiek pievērsta ogļhidrātu, vitamīnu, minerālu lomai ikdienas ēdienkartē. Tiek sniegta informācija par optimālu uzturu pirms un pēc nodarbībām, kā arī padomi veselīga un sabalansēta ēdiena izvēlē, kas atvieglos ceļu labas formas iegūšanai.

Autors - horeogrāfs un aerobikas instruktors Ralfs Upmanis ir viens no vadošajiem fitnesa treneriem Latvijā, bijis kluba “A+S” vecākais treneris, sporta kluba “Centrs” vadītājs, organizējis LFTIPB maratonu (2000-2004) un NIKE aerobikas parādi Rīgā (2005).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu