Babe Frančesko Berindži "Adīšana. No kamola līdz džemperim"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Adīšanas iemaņas nav grūti apgūt, un tas neprasa īpašu sagatavotību. Izmantojot grāmatā sniegtos padomus un sekojot bagātīgi ilustrētajām pamācībām, var ātri apgūt pirmos soļus adīšanā. Iemācīsieties izadīt dažādus rakstus un apdares paņēmienus, tādējādi adījumi izskatīsies akurāti un nevainojami.

Nemaz nav iespējams uzskaitīt, cik daudz lietu iespējams noadīt – džemperi ar pīnēm, sedziņu jaundzimušajam, krāsainas zeķītes ziemai, mīkstu šalli draudzenei, elegantu jaku… un tā joprojām!

Šī rokasgrāmata ir labs ceļvedis, kas palīdzēs iemācīties pagatavot jaukas lietas un atklāt ne vien lielisku, bet arī radošu un aizraujošu nodarbi, kā arī būs labs palīgs skolniecēm mājturības stundās.

Grāmatā aprakstītas dažādu dziju un darbarīku (adāmadatu, lāpāmadatu, valdziņu turētāju) raksturīgākās īpatnības. Izsmeļoši skaidrojumi palīdzēs sākt adījumu un veikt valdziņu pieaudzēšanu, noraukšanu, tā veidojot izstrādājuma vēlamo formu. Pēc pamatvaldziņu apgūšanas tiek apskatīti sarežģītāki un interesantāki raksti, kā dimantizšuvuma raksts vai pīnes. Grāmatas beigu daļā aplūkota adījumu apdare: malas, vīles, bārkstis, izšūšana un bumbuļi.

No itāliešu valodas tulkojusi Astra Šmite.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu