Populāri uzņēmēji novērtē jaunāko Latvijas eksportproduktu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Filips Dobrovoļskis

12. maija vakarā mākslas galerijā «Daugava» tika atklāts zīmola DIMD pirmais produkts – lampu pastiprinātājs DIMD PP10. Ierīces autori atklāja tās tapšanas stāstu, savukārt mūzikas cienītāji dalījās pirmajos iespaidos.

«Ne visus mūzikas atskaņojumus ir iespējams baudīt klātienē koncertos, tāpēc noder ieraksti. Tomēr, lai sasniegtu klātienes efektu, ir nepieciešams pastiprināt skaņu. Mūzikas atskaņošana ir viena no jomām, kur lampu pastiprinātāju tehnoloģija ir joprojām nepārspēta, jo vislabāk atbilst cilvēka fizioloģijai – pastiprinātā skaņa ir dzirdei vispatīkamākā.

Normunds Šnē, diriģents, Sinfonietta Rīga mākslinieciskais vadītājs, vērtē: «Ir vērts iepazīt šo skaisto iekārtu. Klausoties Bēlas Bartoka 1. stīgu kvartetu, instrumentiem piemita tas šarms un dabiskums, ko var sajust dzīvā koncertā.»

«DIMD dizainam piemīt tas «radošais nervs», kas nepieciešams, lai ierastas lietas ieraudzītu jaunā, neparastā gaismā. Eksportprodukts lieliski nostrādāts, saglabājot labam dizainam raksturīgo vienkāršību, mūsdienīgo minimālismu un funkcionalitāti,» papildina Māris Gailis, ekspremjers, uzņēmējs.

Prezentācijā viesiem bija iespēja klausīties dažādu stilu mūziku un novērtēt jauno tehnoloģiju un tās radīto skaņu. Par spīti mūzikas produkta prezentācijai viesu vidū bija galvenokārt uzņēmēji un deputāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu