Samanta Tīna pirmajā fināla raidījumā kļūst par «Lietuvos Balsas» favorīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Dziedātāja Samanta Tīna 7.decembrī piedalījās televīzijas šova «Lietuvos Balsas» pirmajā no trīs fināla raidījumiem. Par spīti milzīgajam stresam, beigu beigās tieši Samanta izpelnījās daudz labu vārdu un, pateicoties sava mentora un pārējās žūrijas labajiem vārdiem un komplimentiem, tiek dēvēta par šova favorīti.

Samanta Tīna televīzijas šova «Lietuvos Balsas» fināla pirmajā raidījumā dziedāja Laras Fabianas «Je T`aime». No katras mentora pārstāvētās komandas sacentās trīs dalībnieki.

Foto: facebook.com

«Katras komandas mentors pēc visu trīs dalībnieku uzstāšanās ir tiesīgs piešķirt savu vērtējumu procentos, vadoties pēc saviem ieskatiem. Iespējams iegūt 50%, 30% vai 20%. No sava mentora izpelnījos 50%, bet pārējo vērtējumu nācās gaidīt, jo to noteica skatītāji,» stāsta Samanta Tīna.

Beigu beigās arī skatītāji Samantu Tīnu ierindoja pirmajā vietā un kopvērtējumā viņa ieguva 100%.

«Mūsu komandu pameta Eimants, kuru uzskatīju par vienu no spēcīgākajiem dalībniekiem un konkurentiem, bet kādam bija jāaiziet,» nosaka Samanta.

Foto: facebook.com

Samanta neslēpj, ka vienu no žūrijas locekļiem, Katažinu, viņas izpildījums līdz galam neuzrunāja, bet pārējie žūrijas locekļi nepiekrita sievietes komentāram.

«Žūrija mani saraudināja, pareizāk sakot, mans mentors Merūns ar saviem komentāriem, kuri sekoja pēc mana izpildījuma. Viņš izteica tik daudz labu vārdu, komplimentu par man uzstāšanos, visi šie komplimenti bija domāti Nikam Matvejevam, kurš mani izskoloja,» skumji stāsta Samanta.

Foto: facebook.com

Samantu Tīnu visu konkursa dienu pavadīja liels stress, jo viņa neko nesaprata no tā, kas notiek. Starp dalībniekiem bija jūtama konkurences un saspringuma dvaša, un ar latviešu dziedātāju tika maz komunicēts.

«Tāpēc visu šo dienu savā nodabā gatavojos priekšnesumam, salstot un mēģinot kaut ko saprast. Paldies manam mentoram, kurš par mani ļoti uztraucās un pat nostrostēja darba komandu, ka mani atstājuši novārtā,» smejas Samanta.

Samanta Tīna veiksmīgi ir tikusi otrajā fināla kārtā un jau divdesmit pirmajā decembrī izpildīs lietuviešu dziesmu «Jurgos Arija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu