Mīklaini bez vēsts pazudis trompetists

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nu jau vienpadsmito dienu trompetista Jāņa Volkmaņa radi un draugi dzīvo mokošā neziņā.

Pēdējo reizi jaunais vīrietis redzēts 25. novembrī pie savas darbavietas – Latvijas Televīzijas ēkas Zaķusalā, no kurienes viņš bija iecerējis doties uz mājām Pļavniekos. 25 gadus vecais vīrietis ir aptuveni 180 centimetru garš, kalsnas miesasbūves, pazušanas dienā bija ģērbies džinsos un tumšā jakā.

"Visticamāk, ir noticis kāds negadījums, kad viņš izgāja no Zaķusalas un devās uz sabiedrisko transportu. Sešos vakarā ir tumšs, un vietā, kur viņš atradās, apgaismojums nav tas labākais," iespējamo versiju par puiša pazušanu "NRA" pauž viņa draudzene Agnese.

Jaunieša draugi raksturo pazudušo kā ļoti pozitīvu, mierīgu un izpalīdzīgu cilvēku.

J. Volkmanis spēlējis trompeti, sadarbojies ar vairākiem mūziķiem, to skaitā ierakstījis trompeti grupas Satellites LV albumā "Kind Of Glue", darbojies arī kā skaņu režisors, viņš ir precējies ar dziedātāju Elīnu Volkmani.

Valsts policijas Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš informēja, ka likumsargi no vīrieša tuviniekiem iesniegumu par viņa pazušanu pa pastu saņēmuši tikai šonedēļ. "Otrdienas rītā par šo lietu sākām runāt. Ir sākta izmeklēšana. Pašlaik nevaru pateikt, kādas procesuālās darbības tiek veiktas, bet pasākumi notiek," teica A. Bērziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu