Noskaties! «The Sound Poets» Domnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. maijā 360TV īpašajā interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei Toms Grēviņš sarunāsies ar šobrīd vienu no Latvijā populārākajām grupām – The Sound Poets un grupas solistu Jāni Aišpuru. Gaidāmā saruna aizritēs par radošās dzīves kāpumiem un kritumiem, par dziesmām un cilvēku sajūtām koncertu laikā un, protams, par daudz, daudz ko citu. Gaidāma arī kāda nopietni nenopietna spēle. Noskaties!

TVNET lasītājiem jau tagad ir iespēja noskatīties video, kurā grupas biedri ļaujas Toma Grēviņa vadītai spēlei. Tās ietvaros Toms grupas biedriem uzdod dažnedažādus jautājumus. Pretim tiek saņemtas nopietnas un pavisam nenopietnas, jocīgas un arīdzan amizantas atbildes. Piemēram, kurš no grupas visvairāk atbilst rokmūziķa tēlam? Vai varat iedomāties, kurš no visiem ir visslinkākais? Savukārt kuru var nosaukt par pašu, pašu muzikālāko grupas biedru? Atbildes uz šiem un vēl daudziem citiem Toma sagatavotajiem jautājumiem var uzzināt jau tagad! Bet pilno, stundu garo sarunu ar Jāni Aišpuru un grupu The Sound Poets varēs redzēt 13. maija vakarā.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar The Sound Poets 13. maijā plkst. 21.00 interviju ciklā 100 personības līdz Latvijas simtgadei!

Šodien grupa izziņojusi Siguldas papildkoncertu, kas notiks 26. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu