Braiena Adamsa koncertu apmeklē 7000 fanu (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.decembra vakarā "Arēnā Rīga" notika leģendārā Kanādas rokmūziķa Braiena Adamsa (Bryan Adams) koncerts.

Apmeklētāju un fanu simti jau pāris stundas pirms pasākuma nepacietīgi pulcējās Arēnā Rīga, lai beidzot redzētu ilgi gaidīto koncertu un dzirdētu Adamsa uzstāšanos. Kopumā koncertu apmeklēja aptuveni 7000 cilvēku.

- Koncerts bija fantastisks! – tā daudzi apmeklētāji pauda savas pirmās izjūtas pēc vairāk nekā divu stundu garā koncertšova, kura laikā Adamss ne tikai izpildīja tādus savus leģendāros grāvējus kā "Everything I Do I Do it For You", "Please Forgive Me", "All For One", "18 Till I Die", "A Night To Remember" u.c., bet arī bija gādājis par iespaidīgu gaismu šovu un interesantu skatuvju izkārtojumu – pirmās un pēdējās pāris dziesmas mākslinieks izpildīja uz nelielas skatuves arēnas vidū, skatītāju ieskauts, bet koncerta pamatdaļu izpildīja uz lielās skatuves.

"Braiens Adamss un viņa tehniskā komanda pēc koncerta pauda sajūsmu par publikas atsaucību un profesionālo darbu, ko veica visi projektā iesaistītie piegādātāji un sadarbības partneri. Braiens Adamss atzina, ka šajā tūres daļā šis ir bijis labākais koncerts," pastāstīja koncerta tehniskais direktors Nauris Solovjovs.

Koncerts Arēnā Rīga notika 2007.gada Eiropas turnejas ietvaros, kas sākās jau 23. martā Itālijā, Milānā. Tūrē iekļauti vairāk nekā 40 koncerti visā Eiropā. Rīt mūziķis dosies uz Tallinu, bet vēlāk turpinās koncertēšanu Helsinkos (7.12.), Sanktpēterburgā (8.12.), un turneja noslēgsies 10.decembrī Maskavā.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu