Pirmā Latvijas hokeja Zvaigžņu spēle (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. decembrī pulksten 17:00 Rīgas Sporta pilī pirmo reizi Latvijas Atklāto meistarsacīkšu hokejā virslīgas vēsturē notiks „Zvaigžņu spēle”, kurā tiksies „Samsung premjerlīgas” un „Baltkrievijas Ekstralīgas” zvaigžņu komandas.

Zvaigžņu spēli iecerēts atklāt ar grandiozu olimpisko spēļu cienīgu šovu – pēdējo tik vērienīgo pasākumu Rīgas Sporta pilī pirms tās plānotās nojaukšanas 2007. gadā. Spēle tiks translēta LTV7.

„Samsung premjerlīgas” zvaigžņu komandas pirmā piecnieka un vārtsarga izvēli noteiks skatītāji. No rītdienas, 1. decembra, „Samsung premjerlīgas” interneta mājas lapā www.samsungliga.lv ikviens Latvijas hokeja līdzjutējs varēs nobalsot par saviem favorītiem pirmā piecnieka un vārtsarga izvēlei.

Balsošana ilgs līdz šā gada 21. decembrim, un „Samsung premjerlīgas” ģenerālsponsors – kompānija „Samsung” – balsotājiem būs sarūpējis vērtīgas balvas: katrs 100. balsotājs saņems „Samsung” suvenīrus, bet katram 500. balsotājam tiks „Samsung” mobilais telefons.

Pārējo „Samsung premjerlīgas” zvaigžņu komandas sastāvu noteiks Latvijas sporta žurnālistu balsojums un „Samsung premjerlīgā” spēlējošo hokeja klubu treneri.

„Samsung premjerlīgas” zvaigžņu komandas sastāvs tiks paziņots preses konferencē šā gada 28. decembrī. „Baltkrievijas Ekstralīgas” zvaigžņu komandas sastāvs arī kļūs zināms tikai decembra beigās neilgi pirms Zvaigžņu spēles.

Zvaigžņu spēles atklāšanas šovu veidos režisors Bruno Birmanis un viņa radošā apvienība. Šova veidotāji cer radīt šajā gadā interesantāko, vizuāli krāšņāko un spožāko sporta atklāšanas pasākumu. Atklāšanas pasākums iecerēts kā iespaidīga gaismu un videoprojekciju izrāde, kurā tiks izmantotas Latvijā līdz šim nelietotas tehnoloģijas.

Šovs, kurā tiks iesaistīti arī vairāk nekā 40 bērnu, būs veidots kā krāšņa ziemas pasaka, kas vēsta par tuvojošos gadumiju un kurā maza zēna acīm apbrīnots hokeja fenomens, radot skatītājos Sporta pils zālē un pie televizora ekrāniem sajūtu par īstiem hokeja svētkiem. Zvaigžņu spēles pārtraukumos paredzēti dažādi spēka un veiklības konkursi gan spēles zvaigznēm, gan skatītājiem.

Papildu informācija par „Samsung premjerlīgu” un Zvaigžņu spēli – interneta mājas lapā www.samsungliga.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu