Ziemassvētki un Jaunais gads Jamaikas stilā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī pie mums aukstajā un drēgnajā Latvijas klimatā ir iespējams pavadīt svētkus pavisam saulaini un eksotiski.

Jauno gadu netradicionālā gaisotnē būs iespējams sagaidīt restorānā "Coco Loco", kas atrodas pašā Jūrmalas centrā Majoros. Lai arī vasaras sezonā bāru bija iecienījušas slāvu estrādes zvaigznes un vietējās sabiedrības krējums, Jaunā gada sagaidīšana solās būt pietiekami interesanta un jautra.

Restorāna interjers un atmosfēra norāda, ka noskaņa ir pavisam vasarīga. Pie bāra iespējams nobaudīt vairāk nekā 30 saulainu kokteiļu ar viskrāsainākajām un interesantākajām garšām, kopīgiem spēkiem iztukšot vislielākos kausus ar ballīšu iecienītāko dzērienu – boli.

Baudīt bāra vasarīgo atmosfēru un īstas Caribbean ballītes sajūtu palīdzēs bārmenes un viesmīles, kuras apkalpot ļoti karstās un trakulīgās ballītes viesus dodas tāpat kā uz pludmali - bikini. Viņas ne tikai uzturēs jautrību, bet ballēsies ar jums kopā, neaizmirstot par viesmīlību.

Par mūziku parūpēsies jūsu pašu izvēlētie dj, kas vietējai publikai ir plaši pazīstami, un arī tādi personāži kā Santaklauss, Pīters Pens, Trīs sivēntiņi, Cūkmens un kaut vai brāļi Ziemeļi (ar kuriem ir dziedāts līdz pat rīta gaismai).

Ja vien gribēsies Jaungada salūtu sagaidīt zem zvaigžņotām debesīm, to varēs vērot pie pašas jūras, tā atrodas nieka 100 m attālumā. Mēs uzņemsim jebkuru svinētāju, lielus kolektīvus, labākos draugus, vienkārši labus paziņas, trakulīgos un miermīlīgos, vasarīgos un ziemīgos, vientuļos un romantiskos. Īpaši gaidīsim sniegbaltītes un rūķus.

Jamaikas trakulīgo ballīšu komanda ir gatava uzņemt visus. Jūsu Jaungada ballīte būs neaizmirstama! Adrese - Jomas iela 37, Majori-Jūrmala. Tālrunis - 26176834, 29802365. Fax. - 67512619

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu