Braiena Adamsa koncerts Rīgā (72)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.decembrī „Arēnā Rīga” notiks leģendārā Kanādas rokmūziķa Braiena Adamsa koncerts.

Koncerts „Arēnā Rīga” notiks 2007.gada Eiropas turnejas ietvaros. Tā sākās jau 23. martā Itālijā, Milānā, kopumā sniedzot vairāk nekā 40 koncertus visā Eiropā.

Mūziķis viesosies visās Baltijas valstīs – 3. decembrī viņš dziedās Viļņā, bet nākamajā dienā pēc Rīgas koncerta dosies uz Tallinu. Turklāt pēc uzstāšanās Baltijā Adamss turpinās koncertēšanu Helsinkos (7.12.), Sanktpēterburgā (8.12.), un turneja noslēgsies 10.decembrī Maskavā.

Latvijā mūziķis ieradīsies ar iespaidīgu personīgo skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī skatuves noformējumu. Tāpēc Latvijas koncerts ar savu tehnisko uzbūvi un skatuvju izvietojumu neatšķirsies no citiem turnejas koncertiem Eiropā.

Koncerta rīkotāji informē, ka ir saņēmuši tehnisko aprakstu par skatuvju izvietojumu un var pastāstīt, ka mūziķis savā šovā iecerējis izmantot savdabīgu divu skatuvju izvietojumu, - viena no tām atradīsies arēnas malā, bet otra tiks izvietota arēnas vidū. Arī šo skatuves konstrukciju mūziķis atvedīs uz Latviju līdzi.

„Redzot skatuves izvietojuma plānus, ir skaidrs, ka šis koncerts nebūs mūziķa stāvēšana divu prožektoru gaismā, bet gan nopietns pasaules līmeņa šovs. Gaismas un skaņas tehnika ir atbilstoša arēnas līmenim,” atzīst Nauris Solovjovs, koncerta izpildproducents.

No Latvijas puses koncerta nodrošināšanā tiks iesaistīti aptuveni 250 cilvēki, un šobrīd jau sākusies koncerta sagatavošana.

Koncerta tehniskajai un radošajai komandai līdzi ieradīsies personīgie pavāri. Tāpēc mūziķis koncerta organizatoriem Latvijā ir pieprasījis nodrošināt iespēju turpat "Arēnā Rīga" gatavot ēdienu.

Pēc koncerta radošā komanda atpūtīsies pirms ceļa uz nākamo koncertu Tallinā.

Adamss Latviju apciemos jau otro reizi. Pirmoreiz mākslinieks sniedza koncertu 1999.gada 15.jūlijā, un tas bija pirmais tāda mēroga populārās mūzikas izpildītāja koncerts Latvijā.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu