Kam Ellai rozā boksa cimdi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubs „Nautilus” svētdienas naktī mudžēja no sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm. Kopā sanākšanas iemesls – dziedātāja Ella atzīmēja savu divdesmit pirmo dzimšanas dienu. Viesu skaita ziņā tusiņš varētu iemantot gada kuplākās ballītes titulu. Ko Ellai dāvināja un ko viņa domā par savu gadu skaitu, uzzināja LNT raidījums „Tautas balss”.

„Viesu ir ārkārtīgi daudz - ap pieciem simtiem. Es aicināju gan savus draugus, gan kolēģus,” „Tautas balsij” atklāj vakara jubilāre Ella.

Izrādās - savu tautā dēvēto „acīti” Ella gaidījusi ar nepacietību un iemesls tam ir visai pragmatisks. „Tagad es varēšu braukt uz Ameriku apmeklēt Lasvegasas klubus nevis ar Rūtas Reinikas apliecību, bet rādīt savējo un teikt – mīļie, man ir 21 un tagad es jūs vairs nečakarēju,” smejas Ella.

Savus viesus dziedātāja izklaidēja ar stundu garu koncertprogrammu. Pēc tam visus aicināja uz kluba VIP zāli mieloties ar uzkodām un dzērieniem.

„Tautas balss” painteresējās, ar kādām veltēm tuvākie draugi Ellu sumina jubilejā. „Tā kā viņai arī jāpārstāv meiteņu spēks, es uzdāvināju rozā boksa cimdus, lai nākamreiz Ella, izejot ringā, dažiem labiem pilsoņiem var sadot pa žokli,” saka asprātīgais Lauris Reiniks.

„Mēs uzdāvinājām diezgan kvalitatīvu dāvanu no Tenerifes - dzērieni, parfīms, ēdieni – viss, ko vēlas sievietes mūsdienās,” atklāj Jānis un Anete Sončiki.

Savukārt uzņēmējs Henrijs Buks-Vaivads parūpējies par Ellas rotaslietu drošību: „Uzdāvināju lietu, kas noder saimniecībā, – nelielu seifu dārglietām.”

Mīļu vārdu un apsveikumu Ellai tovakar netrūka, un svinības ilga līdz pat rīta gaismai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu