Kūpera un grupas Foreigner koncertu Rīgā apmeklējuši 6000 cilvēku (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Foreigner" un ekstravagantā rokmūziķa Elisa Kūpera (Alice Cooper) koncertu "Arēnā Rīga" apmeklējuši aptuveni 6000 cilvēku, informēja pasākuma koordinatore Latvijā Kristīne Brikule.

Mūziķi Rīgā uzstājās ar šovu "Roka leģendas".

Grupa "Foreigner", kura Rīgā ieradās pirmo reizi, visā pasaulē kļuva pazīstama, pateicoties savām nepārspējamām roka balādēm. Grupas 30 gadu pastāvēšanas laikā pirmās hitu rindas aizņem balādes "I Want To Know What Love Is", "Waiting For A Girl Like You", "Cold As Ice" un daudzas citas.

Arī neordinārais amerikāņu rokmūziķis Kūpers, kurš ar savu šovu "Brutal Planet" 2005.gadā uzstājies desmit tūkstošu auditorijas priekšā Igaunijā, Latvijā viesojās pirmo reizi.

Jaunais Kūpera šovs, kurš pašreiz atrodas pasaules turnejā, tiek saukts par "Psycho - Drama", kas apliecina, ka jaunajā šovā ir vēl vairāk ekstrēma jau tā šokējošajā priekšnesumā.

Kūpera uzstāšanās Rīgā tika apdrošināta par diviem miljoniem ASV dolāru (946 000 latu), kur iekļauti visu veidu iespējamie fizisko incidentu riski.

Pasākumu organizēja koncertaģentūra "BMP Latvija".

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu