Vaikule arī šogad Jūrmalā rīko estrādes festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzintaru koncertzālē no 5. jūlija līdz 8. jūlijam norisināsies jau otrais popmūzikas festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous», un ir sākusies biļešu tirdzniecība, informē pasākuma rīkotāji. Pasākums pulcēs tādas Krievijas estrādes mūzikas zvaigznes kā Maksims Galkins, Valērijs Meladze un Soso Pavliašvilli. Festivālā piedalīsies arī Intars Busulis, Marija Naumova un citi mākslinieki no Latvijas, Krievijas un citām valstīm.

«Man ļoti patīk vasarā uzņemt viesus un rīkot ballītes. Jūrmala tam ir ideāla vieta, un man ir tik daudz fantastisku kolēģu, kuri ir piekrituši muzikālajiem randiņiem uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Tāpat kā pagājušogad, dziedāšu savus hitus, došu vārdu viesiem un dziedāsim duetos ar maniem kolēģiem. Ir sagaidāmi daudzi pārsteigumi, jo šādas tikšanās vienmēr sniedz daudz prieka un pozitīvu emociju,» tā par festivālu izsakās Vaikule.

Festivāls radies, pateicoties Vaikules iniciatīvai, un šogad norisināsies otro reizi. Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu