Britu dīdžejs Olivers Makgregors klubā "Nautilus"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dīdžejs Olivers Makgregors – leģendārā dīdžeja Stīva Lovlera (Steve Lawler) nemainīgais kolēģis, "Harlem Nights/VIVA" rezidents un viens no Londonas "Plastic Fantastic" līderiem, uzstāsies 2. decembrī klubā Nautilus "Disco Philosophie".

2006. gada noslēguma pasākumā ar nosaukumu "Winter", informē Disco Records.

Viens no 90. gadu nogales visstraujāk ievērību gūstošajiem Londonas dīdžejiem - Olivers Makgregors kļuva populārs Londonas klubu dzīvē vēl ilgi pirms viņa dīdžeja karjeras sākšanas. Viņš bija viena no ievērojamākajām face-control personām tādos klubos kā "RAW", "The Gardening Club" un "Gass". 1996. gadā Olivers sāka sadarbību ar "Plastic Fantastic", pāris gadu laikā iegūstot renome kā viens no labākajiem Lielbritānijas dīdžejiem. 2001. gadā pēc debijas Džona Digvīda (John Digweed) radiošovā Kiss FM Oliveru kā iesildošo dīdžeju savām Eiropas tūrēm izraudzīja Stīvs Lovlers. Viņa skaņu celiņš "Bad Magic" ar Vesu Šēringu (Wes Shearing) un Valley of House savulaik tika dievināts DJ aprindās.

Jau Lovlers ir nodēvējis Oliveru Makgregoru par mūsdienu hausmūzikas perspektīvāko zvaigzni, kuram esot visas potences, lai tas kļūtu par vienu no "visu laiku labākajiem" klubu skatuves pārstāvjiem.

Kā jau visās "Disco Philosophie" ballītēs, arī 2. decembrī klubā "Nautilus" bez labas mūzikas valdīs īpaša gaisotne. Speciāli "Disco Philosophie" tiks veidotas īpašas videoprojekcijas un dekorācijas. Līdzšinējās "Disco Philosophie" klubu ballītes ir pulcējušas vairāk nekā 4 tūkstošus apmeklētāju klubā "Nautilus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu