Enrike Iglesiass sagādā galvassāpes Viļņas koncerta rīkotājiem (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass sagādājis krietnas galvassāpes Viļņas "Siemens" arēnā paredzētā koncerta rīkotājiem un nepatīkami pārsteidzis savus cienītājus, piektdien raksta avīze "Lietuvos rytas".

Pusotru stundu pirms uzstāšanās viņš vēl kavējies Maskavā, bet brīdī, kad koncertam jau bijis jāsākas, mūziķa privātā lidmašīna vēl atradusies gaisā.

Zālē ar vairāk nekā astoņiem tūkstošiem skatītāju jau sāka pieņemties spēkā neapmierināta murdoņa, kad mūziķis ar stundas nokavēšanos kāpa uz skatuves, bet koncerta organizētāji beidzot varēja atviegloti nopūsties.

Iglesiass bija solījis ierasties Viļņā jau dienu iepriekš, bet trešdien informēja rīkotājus, ka atlidos tikai koncerta dienas pēcpusdienā. Ceturtdien atlidošanas laiks vēl tika vairākas reizes pārcelts.

Kā atzīmē "Lietuvos rytas", tā nav uzvedusies neviena no pasaules mēroga zvaigznēm, kas Viļņā viesojušās līdz šim - gan "Depeche Mode", gan Ozijs Osborns, gan Stings, gan citi pazīstami mūziķi veltījuši vismaz dažas stundas, lai sagatavotos gaidāmajiem koncertiem.

Iglesiasa koncerta organizētāji - aģentūras "Effectus" pārstāvji - nav varējuši precīzi atbildēt, kāpēc viņš savus plānus mainījis, bet saskaņā ar avīzes rīcībā esošajām ziņām Iglesiass, kuram trešdiena bijusi brīva, nolēmis nesteigties uz Viļņu, bet sniegt slēgtu koncertu kādam bagātam maskavietim un viņa draugiem.

Iglesiasu pavadošie mūziķi gan Viļņā ieradās jau ceturtdienas pievakarē, bet pats dziedātājs arī tad nelidoja kopā ar viņiem un nez kādēļ nolēma vēl pakavēties Maskavā.

Situāciju vēl vairāk saasināja sliktais laiks - ap pusseptiņiem vakarā radās bažas, ka zvaigznes lidmašīnai nāksies nolaisties nevis Viļņā, bet Palangā. Tādā gadījumā koncertu nāktos vispār atcelt.

Tomēr galu galā viss beidzās bez skandāla - Iglesiass ar stundas novēlošanos parādījās uz skatuves, it kā tieši tā tam arī būtu jābūt, un aptuveni divas stundas ilgā koncerta laikā vēl paspēja izvilināt asaru dažai labai jūtīgākai klausītājai, stāstu nobeidz "Lietuvos rytas".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu