Vēl viena neveiksme Bavārijai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas grupu turnīrā jau otro spēli pēc kārtas pie uzvaras nav izdevies tikt sacensību galvenajiem favorītiem Minhenes "Bayern", kas ceturtdien izbraukumā spēlēja neizšķirti ar "Braga" vienību no Portugāles.

Olivera Kāna un Miroslava Klozes komanda vakar Portugālē zaudēja vēl divus vērtīgus punktus, jo F grupas spēle ar grupas lejasgala komandu "Braga" noslēdzās neizšķirti 1:1.

Ar pieciem punktiem trīs spēlēs "Bavārija" vēl gan saglabā līderpozīcijas, tomēr par vietu "play off" turnīrā minheniešiem tagad būs kārtīgi jāpasvīst.

Spēles 47. minūtē Kloze izvirzīja vadībā favorītus, tomēr 66. minūtē Rolands Lincs panāca izlīdzinājumu.

"Braga" ar diviem punktiem F grupā ieņem ceturto vietu, bet otrie ir Saloniku "Aris", kas viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar Boltonas "Wanderers".

Citu spēļu rezultāti

A grupa: Sanktpēterburgas "Zeņit" (Krievija) - "Nuremberg" (Vācija) 2:2, "AZ Alkmaar" (Nīderlande) - "Larisa" (Grieķija) 1:0.

B grupa: Maskavas "Lokomotiv" (Krievija) - "Kobenhavn" (Dānija) 0:1, Madrides "Atletico" (Spānija) - "Aberdeen" (Skotija) 2:0.

C grupa: "Elfsborg" (Zviedrija) - Boļeslavas "Mlada" (Čehija) 1:3, Atēnu AEK (Grieķija) - "Fiorentina" (Itālija) 1:1.

D grupa: "Hamburger SV" (Vācija) - "Stade Rennes" (Francija) 3:0, Bergenas "Brann" (Norvēģija) - Zagrebas "Dinamo" (Horvātija) 2:1.

E grupa: Prāgas "Sparta" (Čehija) - Maskavas "Spartak" (Krievija) 0:0, "Zurich" (Šveice) - "Toulouse" (Francija) 2:0.

G grupa: "Getafe" (Spānija) - Telavivas "Hapoel" (Izraēla) 1:2, Totenhemas "Hotspur" (Anglija) - "AaB Aalborg" (Dānija) 3:2.

H grupa: "Panionios" (Grieķija) - "Galatasaray" (Turcija) 0:3, "Helsingborg" (Zviedrija) - Vīnes "Austria" (Austrija) 3:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu