Britu žurnāls NME nosauc desmit stilīgākos mūziķus (28)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc žurnāla NME ikgadējās aptaujas rezultātiem pankroka grupas "The Gossip" soliste Beta Dito ir šībrīža stilīgākā persona mūzikā.

Nevaldāmā amerikāņu pankroka grupas dziedātāja Dito ierindojās žurnāla 2006. gada "Stilīgo saraksta" ("Cool List") pirmajā vietā.

Viņa ir kļuvusi par pirmo sievieti, kas jelkad ierindojusies šā saraksta pirmajā vietā, lai gan šogad viņai uz pēdām trešajā vietā min Lilija Allena. Savukārt otrajā vietā ir grupas "The Horrors" līderis Feriss Bodvans.

Vēl top10 atrodas bijušais grupas Pulp solists Džārviss Kokers, Kārena O no grupas "Yeah Yeah Yeahs" un grupas "Radiohead" līderis Toms Jorks.

Runājot par šā gada aptaujas rezultātiem, NME redaktors Konors Maknikolas sacīja: "Šā gada "Stilīgo saraksts" ir novēlējums tām daudzajām ļoti talantīgajām sievietēm, kas 2006. gadā pakļāvušas mūzikas pasauli."

Pilns top10 ir šāds:

1. Beta Dito - "The Gossip",

2. Feriss Bodvans - "The Horrors",

3. Lilija Allena,

4. Džārviss Kokers,

5. Kārena O,

6. Kīrens Vebsters - "The View",

7. Keita Džeksone - "The Long Blones",

8. Džerards Veijs - "My Chemical Romance",

9. Toms Jorks - "Radiohead",

10. Lovefoxxx - "CSS".

The Gossip "Standing in the Way of Control" dzīvajā:

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu