Nic Fanciulli klubā "Nautilus" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubs "Nautilus" apstiprināja, ka visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās ir pieejamas tikai 150 biļetes uz Nic Fanciulli uzstāšanos par īpašu cenu 5 LVL.

Jau piektdien, 30. novembrī, "Disco Philosophie" 2007 gada noslēguma pasākumā klubā Nautilus, uzstāsies viens no veiksmīgākajiem šodienas dīdžejiem deju mūzikas vēsturē – Nic Fanciulli.

Tādas kompozīcijas kā "Talk like a Stranger", "Drifting", "That’s More Like It", "Lucky Heather", leģendārā Tears for Fears skaņdarba "Shout" vai Deep Dish "Prahna the Dream" remiksi Nic Fanciulli un viņa projekta "Skylark" izpildījumā ir slaveni deju klubos visā pasaulē. No Āzijas līdz Eiropai, no Austrālijas līdz ASV.

Modīgā dīdžeja un producenta hiti iekaro deju mūzikas topu pirmās pozīcijas bet, lai Fanciulli uzstātos kādā klubā, pasākumu organizatori ir gatavi bieži gaidīt rindā gandrīz gada garumā.

Šobrīd viņa setus var atļauties tikai vispopulārākie klubi un pasākumi. Desmit gadu ilgās karjeras laikā (viņam šobrīd ir 29!) Fanciulli ieguvis starptautisku atzinību, tostarp BBC Radio 1, WMC Awards, Ibiza Awards un neskaitāmus žurnālu DJ Magazine, Billboard apbalvojumus kā Gada labākais mākslinieks un Gada labākais talants.

Šis gads atnesa Nic Fanciulli "Grammy" nomināciju kategorijā "Labākais remiksa izpildītājs" Tiefschwarz skaņdarbam ''Damage'' (ar slavenās Tracey Thorn vokālu).

Par slavenā itāļu izcelsmes angļu dīdžeja Nic Fanciulli panākumu atslēgu tiek uzskatīta universālā prasme vienlīdz labi pārvaldīt jebkuru deju mūzikas žanru.

Viens no pasaules vadošajiem klubu kultūras žurnāliem DJ Magazine par Fanciulli rakstījis: "...Londonas klubs Shelly’s atklāja Dj Sasha, Club Class – Nic Fanciulli... redzat, kā veidojas vēsture!"

Ikvienā Disco Philosophie klubu mūzikas pasākumā uzstājas labākie progresīvās house mūzikas mākslinieki, starp kuriem ir bijuši Omid 16B, Scarlett Etienne, Paul Jackson, Mike Viera, Gene Farris, Kos u.c. šā žanra pieprasītākie mākslinieki. Kulminācija šā gada pasākumu sērijai paredzēta piektdien, 30.novembrī klubā "Nautilus”. Pasākuma “Disco Philosophie 07” noslēgumā uzstāsies par šodienas jaunās paaudzes superzvaigzni dēvētais Nic Fanciulli.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Disco Philosophie 2007. gada noslēgumu ar Fanciulli uzstāšanos var iegādāties visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, lielākajos tirdzniecības centros, Kongresu nama biļešu kasēs, arī "Statoil" uzpildes stacijās un on-line “www.bilesuserviss.lv” mājaslapā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu