Vai Latvijas Olimpiskajai komitejai būs jauns prezidents?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien Latvijas Olimpiskā komiteja rīkos Ģenerālās asamblejas pārskata un vēlēšanu sesiju, kurā notiks LOK prezidenta un izpildkomitejas vēlēšanas.

Pagājuši četri gadi, kopš LOK prezidenta amatā tika ievēlēts Aldons Vrubļevskis, kā arī tika ievēlēta LOK izpildkomiteja. Jau šā gada martā Vrubļevskis apliecināja gatavību atkārtoti pretendēt uz LOK prezidenta posteni un savu viedokli nav mainījis.

Aldons Vrubļevskis, atskatoties uz padarīto, uzskata: „LOK darbs noritējis sekmīgi, arī sporta sabiedrība nav LOK izteikusi būtiskus pārmetumus par kļūdām vai nepilnībām.”

„Četros gados sporta un LOK budžets nemitīgi audzis. Turpinājusies olimpisko centru attīstība Latvijas reģionos. Atbilstoši atlētu sasniegtajiem rezultātiem palielinājies atbalsts sporta veidu federācijām. Vadošo atlētu treneriem sakārtots darba samaksas jautājums. Ar mūsu aktīvu līdzdalību un stingru nostāju valstī radīta pieņemama nacionālā sporta attīstības programma,” stāsta Vrubļevskis.

„Domāju, ka tādā vai līdzīgā sastāvā LOK darbu varētu turpināt. Protams, strādājot visiem vienoti,” rezumēja Vrubļevskis.

LOK Ģenerālās asamblejas sesijā sporta sabiedrību uzrunās arī Valsts prezidents Valdis Zatlers un izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe. Asamblejas darba kārtībā būs arī pārskats par LOK darbību no 2005. līdz 2008.gadam. Notiks ne tikai LOK prezidenta un izpildkomitejas vēlēšanas, bet arī LOK sastāva vēlēšanas un LOK revīzijas komisijas vēlēšanas.

Tāpat tiks veikti grozījumi LOK Antidopinga noteikumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu