Skrastiņš un "Avalanche" piezemē "pīles"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālās hokeja līgas turnīrā Kolorādo "Avalanche" šorīt agri pēc Latvijas laika pēcspēles soda metienu sērijā guva virsroku pār vienu no līdervienībām Anaheimas "Ducks". Tajā pašā laikā Raita Ivanāna "Kings" viesos kapitulēja Sanhosē "haizivīm".

Komandas līderim un kapteinim vienā personā, Džo Sakikam, vienīgajam realizējot pēcspēles "bullīti", "Avalanche" šorīt savā laukumā ar 3:2 uzvarēja "Ducks".

Ar 22 punktiem "lavīna" Rietumu konferencē ir nostiprinājusies desmitajā vietā, tikai par punktu atpaliekot no astotajā vietā esošās Vankūveras "Canucks" vienības.

Spēles pirmajā periodā Tailers Arnesons un Breds Ričardsons ar 2:0 vadībā izvirzīja Denveras klubu, bet otrajā periodā soms Tēmu Selanē un Dastins Penners panāca izlīdzinājumu.

Ar gūtajiem vārtiem 36 gadus vecais Selanē ir kļuvis par 36. hokejistu NHL vēsturē, kas sasniedzis 500 (!) gūto vārtu robežu.

Tēmu Selanē un viņa "jubilejas" ripa!
Tēmu Selanē un viņa "jubilejas" ripa! Foto: ESPN.com

Latvijas valstsvienības aizsargs Kārlis Skrastiņš uzvarētāju rindās nospēlēja nedaudz vairāk par 20 minūtēm, kuru laikā bloķēja trīs pretinieku metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Losandželosas "Kings" šorīt izbraukumā ar 3:6 zaudēja citam Kalifornijas klubam Sanhosē "Sharks" un ar 18 punktiem Rietumu konferencē saglabā 11. vietu.

Latviešu spēka uzbrucējs Raitis Ivanāns šajā spēlē uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 24 sekundes, kuru laikā lietoja četrus spēka paņēmienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Spēles rezultātu atklāja "Kings", bet "haizivis" tad guva piecus vārtus pēc kārtas un jau pēc otrās trešdaļas spēles liktenis faktiski bija izšķirts.

NHL līderu godu saglabā Bufalo "Sabres", kas ar 7:4 uzvarēja Toronto "Maple Leafs" un ir pirmie ar 37 punktiem.

Citu spēļu rezultāti: Kalgari "Flames" - Čikāgas "Blackhawks" 4:1, Fīniksas "Coyotes" - Ņūdžersijas "Devils" 3:1, Dalasas "Stars" - Našvilas "Predators" 1:0, Vašingtonas "Capitals" - Atlantas "Thrashers" 2:4, Filadelfijas "Flyers" - Otavas "Senators" 2:3, Kolumbusas "Blue Jackets" - Sentluisas "Blues" 3:4 SO, Floridas "Panthers" - Tampabejas "Lightning" 4:6, Ņujorkas "Islanders" - Karolīnas "Hurricanes" 4:2, Monreālas "Canadiens" - Minesotas "Wild" 4:2, Pitsburgas "Penguins" - Bostonas "Bruins" 3:4 SO, Detroitas "Red Wings" - Vankūveras "Canucks" 3:4.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu